CELEBS

Σoφία Παθέκα για Πολυχρονίου: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δε θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Σοφία Παθέκα

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2024
Σoφία Παθέκα για Πολυχρονίου: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δε θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»

Η γνωστή γυμνάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, για τον θάvατο του Γιώργο Λουκανίδη και για τον on air τσακωμό με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πρωινός καφές ήρθε στη ζωή μου ενώ ήμουν φοιτήτρια και είχα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Υπήρχε μια αγγελία για γυμνάστρια στην εκπομπή, πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έδωσε το όνομά μου. Ήμασταν περίπου 3 χιλιάδες υποψήφιες και στο τέλος μείναμε εγώ και ο Γιώργος. Στην πρώτη μου εμφάνιση ήμουν μελαχρινή. Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη εμφάνιση με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρέπει να πάω να τα βάψω ξανθά. Ο καναλάρχης ήθελε να γίνω ξανθιά», είπε αρχικά η Σοφία Παθέκα.

Και συνέχισε: «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα, είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος, στοργική και τρυφερή. Με φώναζε “Μπουμπού”».

Σχετικά με τη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας της, η Σοφία Παθέκα ανέφερε: «Η δυσκολότερη στιγμή μου στην τηλεοπτική μου καριέρα ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης, με τον οποίο ήμασταν σαν αδέλφια. Εκείνη την περίοδο τα κλείναμε τα κινητά το βράδυ και ένα πρωινό ξυπνάω και με παίρνει ένα φίλος και μου λέει “Έμαθες τι έγινε με τον Γιώργο;”. Εκεί πληροφορήθηκα ότι είχε σκοτωθεί το βράδυ. Στριφογυρνούσα στο δωμάτιο και ούρλιαζα. Μετά τον θάvατό του σταμάτησε η ενότητα της γυμναστική στον Πρωινό Καφέ».

Για τον on air τσακωμό με τον Γιώργο Πολυχρονίου που έμεινε στην ιστορία η Σοφία Παθέκα εξήγησε: «Μετά τον “Πρωινό καφέ” πήγα στο Mega στο «Πολύ καλημέρα σας» με τον Πολυχρονίου και την Πόπη Χατζηδημητρίου. Η χρονιά στο «Πολύ καλημέρα σας» ήταν πολύ περίεργη, δεν τέλειωσε καλά, τσακώθηκα με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Ο τσακωμός μου με τον Γιώργο Πολυχρονίου έγινε On air, ήταν μία πολύ κακή στιγμή, βριστήκαμε, έφτυσε ο ένας τον άλλο, κόπηκε η εκπομπή στον αέρα. Ο Πολυχρονίου πίστεψε ένα δημοσίευμα που νόμιζε ότι το είχα δώσει εγώ και έλεγε ότι ήμουν η «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό του με τη Μάγκι Χαραλαμπίδου. Ο Γιώργος Πολυχρονίου μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι «δε θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που είχε την ηλικία του πάτερα μου» κι αυτό έγινε στον αέρα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 492 / position2: 1204
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb