CELEBS

Αγγελική Ηλιάδη: «Εχω δεχτεί σeξουαλική παρενόxληση»

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2024
Αγγελική Ηλιάδη: «Εχω δεχτεί σeξουαλική παρενόxληση»

Η 47χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρεϋ, αλλά και το πρόσφατο περιστατικό βίας που τη συγκλόνισε.

«Έπεσε πάνω μου, άρχισα να φωνάζω»

Για ένα περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης που της συνέβη στο παρελθόν μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη. «Εχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση. Μόλις είχα υπογράψει σε μία δισκογραφική εταιρεία και μου σύστησαν τότε τον παραγωγό μου. Ένα βράδυ, λοιπόν, μου επιτέθηκε. Έπεσε πάνω μου, άρχισα να φωνάζω, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω. Μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα από τη δισκογραφική εταιρεία. Τον έδιωξαν τότε τον συγκεκριμένο άνθρωπο από την εταιρεία και δεν δούλεψε ξανά στην ζωή του σε αυτό το χώρο», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε και στο εξώδικο που έστειλε ο αδερφός της, Κώστας Ηλιάδης, στην εταιρεία παραγωγής που επιμελείται την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη «Υπάρχω».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι στο παρελθόν είχαν ειπωθεί πολύ προσβλητικά σχόλια για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρεΰ, τα οποία είχε διαψεύσει ακόμα και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Κλείνοντας μίλησε και για ένα πρόσφατο περιστατικό βίας που της συνέβη, με έναν άνδρα να της κάνει παρανομία στο δρόμο και να «θέλει να βγει και απο πάνω», όπως χαρακτηριστικά είπε. Μάλιστα, η τραγουδίστρια τρόμαξε αρκετά γιατί ήταν μαζί της ο γιος της, ωστόσο προσπάθησε να μείνει ψύχραιμη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 107 / position2: 910
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb