CELEBS

Δάφνη Καραβοκύρη: «Η σωματική βία που δέχθηκα πέρασε ξώφαλτσα»

«Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη, γιατί σε τρώει από μέσα», είπε η Δάφνη Καραβοκύρη

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 29, 2024
Δάφνη Καραβοκύρη: «Η σωματική βία που δέχθηκα πέρασε ξώφαλτσα»

Συνέντευξη στην εκπομπή “I Love ΣουΚου” και τη Χριστίνα Βουδούρη παραχώρησε η Δάφνη Καραβοκύρη. Η δημοσιογράφος μίλησε για το φλερτ, την τηλεόραση, αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει από πρώην σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με έχει φλερτάρει καλεσμένος του podcast. Με φλερτάρουν γυναίκες και αυτό μου αρέσει. Αν και είμαι στρέιτ, φυσικά και μου αρέσει. Τις θαυμάζω τις γυναίκες, τις θεωρώ υπέροχα πλάσματα. Μου έστελναν πολλές γυμνές φωτογραφίες στα social και τη μέρα που τις ανέβασα, λέγοντας ότι είναι ποινικό αδίκημα, σταμάτησαν να μου στέλνουν. Θεωρώ ότι το μήνυμα πέρασε», είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη είπε στη συνέχεια: «Αγαπώ την τηλεόραση, θέλω να είμαι κομμάτι της, βρίσκομαι σε συζητήσεις για του χρόνου. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη, είναι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους της τηλεόρασης».

Κλείνοντας, η Δάφνη Καραβοκύρη ανέφερε: «Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη, γιατί σε τρώει από μέσα. Κι έχω δεχτεί και βία σωματική, πέρασε ξώφαλτσα και ευτυχώς τελείωσε. Έμεινα εκεί, δεν έφυγα αμέσως. Και εκεί ήταν που με έκανε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία και να πω στη γυναίκα αυτή ότι εγώ θέλω να φύγω, πώς να το κάνω; Μέσα σε δύο εβδομάδες χώρισα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 392 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb