CELEBS

Κέιτι Πέρι: Με ελάχιστα ρούχα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Μόνο με ένα γούνινο παλτό και καλσόν
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2024
Κέιτι Πέρι: Με ελάχιστα ρούχα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
collage

Το outfit της Κέιτι Πέρι μπέρδεψε τους θαυμαστές της. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο σόου του οίκου Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι επιλέγοντας να φορέσει ένα καλσόν και μία γούνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παλτό της 39χρονης ήταν ανοιχτό αφήνοντας σε κοινή θέα το στέρνο και την κοιλιά της, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα χαμηλόμεσο, μαύρο σκισμένο καλσόν και ασορτί γυαλιά ηλίου, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω σε μια μακριά πλεξούδα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Women's Wear Daily στο show του πολυτελούς οίκου μόδας, η τραγουδίστρια μίλησε για την εμφάνισή της και πώς προέκυψε.

«Είχα μερικές επιλογές, οι οποίες ήταν υπέροχες, είναι το πρώτο μου show Balenciaga Couture. Αυτό το ντύσιμο προέκυψε επειδή ήθελα να είμαι σέξι, αισθησιακή. Απλό, αλλά κομψό» είπε η 39χρονη σταρ, σύμφωνα με τον Independent.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Στη συνέχεια, η Κέιτι Πέρι ανέφερε ότι η γέννηση της 3χρονης κόρης της ενέπνευσε ορισμένες πτυχές της εμφάνισής της. «Ήθελα να φορέσω το καλσόν μου ακριβώς πάνω από την ουλή της καισαρικής μου τομής. Αυτό ήταν το χαμηλότερο σημείο που θα πήγαινα. Ακριβώς εκεί» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμφάνισή της συζητήθηκε όσο καμία άλλη στο Χ. «Δεν είναι ποτέ κορίτσι της μόδας και αυτό είναι εντάξει» σχολίασε κάποιος, ενώ άλλοι τη συνέκριναν με την Μπιάνκα Σενσόρι, τη σύζυγο του Κάνιε Γουέστ που κάνει μονίμως αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές.

«Το φαινόμενο της Bianca Censori» γράφει ένας χρήστης του δημοφιλούς μέσου και άλλος συμφωνεί, προσθέτοντας: «Η Bianca Censori είναι στο moodboard όλων».


Παρά τη σύγχυση που επικρατεί γύρω από την εμφάνιση, άλλοι θαυμαστές δήλωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν από το ντύσιμο της τραγουδίστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 295 / position2: 2915
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb