ENTERTAINMENT

Ήταν το πιο hot ζευγάρι των 00s: Έπαιζαν μαζί και παρέμειναν κολλητοί φίλοι μετά το χωρισμό

Έμειναν ζευγάρι για 5 χρόνια, όμως χώρισαν αναίμακτα

Ήταν το πιο hot ζευγάρι των 00s: Έπαιζαν μαζί και παρέμειναν κολλητοί φίλοι μετά το χωρισμό
Nextweb studio

Η σχέση του Chris Evans και της Jessica Biel ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ειδύλλια στο Χόλιγουντ κατά την δεκαετία του 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι και οι δύο πολύ επιτυχημένοι στον χώρο τους, συνδέθηκαν αισθηματικά για αρκετά χρόνια, προσφέροντας στους θαυμαστές τους πολλές ρομαντικές στιγμές και κοινές εμφανίσεις.

Η Αρχή της Σχέσης

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001, όταν οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Not Another Teen Movie". Ο Chris Evans, ο οποίος τότε έκανε τα πρώτα του βήματα στο Χόλιγουντ, και η Jessica Biel, ήδη γνωστή για τον ρόλο της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "7th Heaven", ήρθαν κοντά και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Chris και η Jessica εμφανίζονταν συχνά μαζί στο κόκκινο χαλί και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήταν γνωστοί για την όμορφη εικόνα τους ως ζευγάρι, και οι θαυμαστές τους αγαπούσαν να τους βλέπουν μαζί. Οι δύο τους είχαν μια χαλαρή και φιλική σχέση με τα μέσα ενημέρωσης, συχνά μιλώντας με θέρμη ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις.

Οι Κοινές Ταινίες

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε δύο ταινίες, "Cellular" το 2004 και "London" το 2005. Στις ταινίες αυτές, η χημεία τους ήταν εμφανής και έδιναν εξαιρετικές ερμηνείες. Οι κοινές τους ταινίες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας τους και δείχνουν την επαγγελματική τους συνεργασία εκτός από την προσωπική τους σχέση.

View this post on Instagram

A post shared by 🎸👨🏼‍🎤💫🍸👩🏼‍🎤🎞 (@timeneverlieschico)

Παρά την αγάπη και την αφοσίωση που έδειχναν ο ένας για τον άλλον, η σχέση του Chris Evans και της Jessica Biel δεν κράτησε για πάντα. Το ζευγάρι χώρισε το 2006, μετά από περίπου πέντε χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, και οι δύο ηθοποιοί συνέχισαν τις καριέρες τους με επιτυχία.

Μετά τον χωρισμό τους, τόσο ο Chris όσο και η Jessica βρήκαν νέους συντρόφους και προχώρησαν στη ζωή τους. Η Jessica Biel παντρεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή και ηθοποιό Justin Timberlake το 2012, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Chris Evans συνέχισε να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και αγαπητά πρόσωπα στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως η σειρά ταινιών του "Captain America".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 556 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb