SKIN CARE

Οι νέες τάσεις σε Botox και Filler

Tι νέο υπάρχει;
Από το NEWSROOM
Οι νέες τάσεις σε Botox και Filler
Φωτογραφία από Wesley Davi

Αν πιστεύετε ότι έχετε δει πολλά εξαιρετικά λεία μέτωπα τριγύρω, καταλαβαίνετε κάτι: Ο αριθμός των ενέσεων Botox που γίνονται σε όλη τη χώρα είναι αυξημένος - πολύ αυξημένος - και το ίδιο και ο αριθμός των ατόμων που λαμβάνουν filler. Οι ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες παρουσίασαν αύξηση 7 τοις εκατό από έτος σε έτος, υποδηλώνοντας ότι οι ασθενείς επιλέγουν λιγότερο επεμβατικές επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν πάμε ως την Αμερική περίπου 15,8 εκατομμύρια ενέσιμες επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών (ASPS)αι για να βάλουμε την κλίμακα αυτού του αριθμού στο πλαίσιο, είναι περισσότεροι από τον αριθμό των ανθρώπων που ζουν στη Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Σικάγο μαζί.

BROTOX

Το "Brotox" είναι ένας όρος της καθομιλουμένης για τις θεραπείες Botox που απευθύνονται ειδικά σε άνδρες. Το Botox, το οποίο είναι συντομογραφία της τοξίνης αλλαντίασης, είναι μια νευροτοξική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για διάφορες ιατρικές και αισθητικές επεμβάσεις. Στο πλαίσιο του Brotox, χρησιμοποιείται κυρίως για αισθητικούς σκοπούς, όπως η μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, που είναι κοινά σημάδια γήρανσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

BABY BOTOX

Το "Baby Botox" αναφέρεται σε μια αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει τη χορήγηση μικρότερων, ακριβέστερων δόσεων Botox (βοτουλινική τοξίνη) σε σύγκριση με τις παραδοσιακές θεραπείες Botox. Ο στόχος του Baby Botox είναι να επιτύχει ένα πιο φυσικό, διακριτικό αποτέλεσμα, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διατηρώντας παράλληλα την κινητικότητα και την έκφραση του προσώπου. 

FILLERS 

Υπάρχει μια αλλαγή στα fillers, και δεν μιλάμε για το filler που κυριολεκτικά μετακινείται, κάτι που ναι μπορεί να συμβεί. Η εν λόγω αλλαγή είναι στην ηλικία των ασθενών που λαμβάνουν διαφορετικούς τύπους πληρωτικού.

Από όλους τους ανθρώπους που έπαιρναν πληρωτικά υαλουρονικού οξέος στα χείλη, τα μάγουλά τους, τις κοιλότητες κάτω από τα μάτια οι νέοι millennials αυξήθηκαν με τον ταχύτερο ρυθμό, με αύξηση 9% το 2022.

Εν τω μεταξύ, οι ασθενείς στα 40 και στις αρχές των 50 ετών στρέφονται όλο και περισσότερο προς τα πληρωτικά μη υαλουρονικού οξέος, όπως το Sculptra και το Radiesse - τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο του οποίου αμφισβητούν ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 322 / position2: 798
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb