ENTERTAINMENT

Το πιο ταιριαστό ζευγάρι των 90s που απασχόλησε τα μέσα για τα περιστατικά βίας που είχαν

Έμειναν μαζί σχεδόν 4 χρόνια

Το πιο ταιριαστό ζευγάρι των 90s που απασχόλησε τα μέσα για τα περιστατικά βίας που είχαν
nextweb

Η σχέση του Johnny Depp και της Kate Moss αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές και πολυσυζητημένες σχέσεις των '90s ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Kluay Khumphakdee (@kluaykwanthida)

Ο διάσημος ηθοποιός και η κορυφαία supermodel της εποχής γνωρίστηκαν το 1994 και η σχέση τους χαρακτηρίστηκε από έντονο πάθος, ακραίες συμπεριφορές και μια σχεδόν μαγική έλξη που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. Ακολουθεί μια ανασκόπηση της σχέσης τους, καθώς και της επίδρασής της στα μέσα ενημέρωσης και στην ποπ κουλτούρα.

View this post on Instagram

A post shared by Nicola Petroni (@iamnicolapetroni)

Η Γνωριμία

Ο Johnny Depp και η Kate Moss γνωρίστηκαν το 1994 σε ένα καφέ της Νέας Υόρκης. Ο Depp ήταν ήδη ένας καταξιωμένος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως "Edward Scissorhands" και "What’s Eating Gilbert Grape", ενώ η Kate Moss ήταν ήδη ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, γνωστή για την αιθέρια ομορφιά και την εκκεντρική προσωπικότητά της.

Η Σχέση

Η σχέση τους χαρακτηρίστηκε από έντονο ρομαντισμό και πάθος. Η δημοσιότητα τους αποθέωσε ως το "χρυσό ζευγάρι" της εποχής, με τις παπαράτσι φωτογραφίες να τους απαθανατίζουν σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις και εξορμήσεις. Ωστόσο, η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη. Ο Depp και η Moss είχαν αρκετές δημόσιες αντιπαραθέσεις και φημολογείται ότι είχαν και αρκετά βίαια επεισόδια.

View this post on Instagram

A post shared by Nicola Petroni (@iamnicolapetroni)

Η Επίδραση στα Μέσα Ενημέρωσης

Τα μέσα ενημέρωσης της εποχής λάτρευαν να καταγράφουν κάθε τους κίνηση. Οι δύο τους έγιναν σύμβολα του rock 'n' roll στιλ και της άγριας ζωής των celebrities. Ο Depp ήταν γνωστός για την εκκεντρική του μόδα και την αγάπη του για την τέχνη και τη μουσική, ενώ η Moss αποτέλεσε την επιτομή της grunge και heroin chic μόδας των '90s.

Το Τέλος

Η σχέση τους έληξε το 1998, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Παρόλο που ο Depp και η Moss δεν αποκάλυψαν ποτέ ακριβώς τους λόγους του χωρισμού τους, αμφότεροι έχουν αναφερθεί στην ένταση της σχέσης τους και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Ο Depp σε συνέντευξή του αργότερα παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός τους οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στη δική του συμπεριφορά και στη δυσκολία του να ισορροπήσει την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb