SKIN CARE

Khloé Kardashian: Tα προϊόντα που προτιμά για το skincare της

Είναι γνωστή για τη σχολαστική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της
Από το NEWSROOM
Khloé Kardashian: Tα προϊόντα που προτιμά για το skincare της
@khloekardashian

H Khloé έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην αυτοφροντίδα, λέγοντας συχνά στους φαν της να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία του δέρματός τους! Υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση, συνδυάζει προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας με επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής για να επιτύχει τη χαρακτηριστική της λάμψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είναι από αυτούς που φορούν πάντα αντηλιακό και μια πρωινή ρουτίνα πρέπει να είναι οπωσδήποτε και πρώτα από όλα το αντηλιακό. Χρησιμοποιώ το Jan Marini Physical Protectant SPF 45 και είναι εκπληκτικό", λέει η Kardashian.

Αυτό το αντηλιακό περιέχει ενυδατικά συστατικά όπως γλυκερίνη και συνένζυμο Q10. Επιπλέον, διαθέτει αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι για πρόσθετη προστασία. Είναι χωρίς λιπαρότητα και ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα.

«Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, οπότε ο ύπνος μου πρέπει να έχει πάντα κάθε βράδυ πρώτα ένα Lemme Sleep Tight Gummie και το σπρέι ύπνου λεβάντας του Dr. Teal», λέει η Kardashian. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τις ενυδατικές, η ίδια φορά τη κρέμα νυκτός Crème de la Mer και για για να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα, χρησιμοποιεί την Mio Shrink to Fit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 349 / position2: 899
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb