ΝΥΧΙΑ

Ο σωστός τρόπος για να λιμάρετε τα νύχια σας

Ένας χρυσός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε όταν έχετε μια λίμα στα νύχια: Σιγά σιγά και προσεκτικά.
AstroGirl
Ο σωστός τρόπος για να λιμάρετε τα νύχια σας
Φωτογραφία από cottonbro studio

Ανεξάρτητα από το μήκος ή το στυλ που επιθυμείτε λίγη τελειοποίηση μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να κρατήσετε τα χέρια σας σαν να βγήκατε μόλις από το nail salon. Αρκεί να κάνετε όλα τα βήματα και να μην βιαστείτε να λιμάρετε πολύ, και τα κοντύνετε περισσότερο από ότι θα θέλατε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάρτε δίπλα σας

Λίμα νυχιών 
Νυχοκόπτη 
Buffer νυχιών 
Λάδι/ενυδατική κρέμα

Βήματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι καθαρά και στεγνά. Αφαιρέστε οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών αν το έχετε. Κόψτε τα νύχια (αν χρειάζεται). Εάν τα νύχια σας είναι πολύ μακριά, κόψτε τα με νυχοκόπτη λίγο πάνω από το επιθυμητό μήκος. Αυτό θα διευκολύνει την αρχειοθέτηση και θα αποτρέψει τη διάσπαση. Χρησιμοποιήστε μια λίμα με λεπτό τρίξιμο για φυσικά νύχια. Οι πιο χονδροειδείς λίμες είναι πιο κατάλληλες για τεχνητά νύχια. Κρατήστε τη λίμα σε ελαφριά γωνία και αρχίστε να λιμάρετε από την εξωτερική άκρη προς το κέντρο. Πάντα λιμάρετε προς μία κατεύθυνση για να αποφύγετε τη διάσπαση και την αποδυνάμωση. Αποφύγετε το πριόνισμα μπρος-πίσω γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Δώστε σχήμα στα νύχια σας. Αποφασίστε για το σχήμα που θέλετε: τετράγωνο, στρογγυλό, οβάλ, αμύγδαλο ή στιλέτο. Λιμάρετε πρώτα τις πλευρές του νυχιού και μετά μετακινηθείτε στην επάνω άκρη για να εξομαλύνετε και να διαμορφώσετε.

Μετά το σχήμα, χρησιμοποιήστε τη λίμα για να εξομαλύνετε τις άκρες. Χρησιμοποιήστε ένα buffer νυχιών για να εξομαλύνετε απαλά την επιφάνεια των νυχιών σας. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αλλά μπορεί να δώσει στα νύχια σας ένα ωραίο φινίρισμα. Εφαρμόστε λαδάκι ή κρέμα ενυδατική γύρω από τα νύχια για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα και υγιή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 36 / position2: 194
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb