ΝΥΧΙΑ

Τα junk nails είναι παντού, αλλά δεν αγαπούν όλες αυτό το μαξιμαλιστικό trend

Μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ και στα μακριά αλλά και στα κοντά νύχια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα junk nails είναι παντού, αλλά δεν αγαπούν όλες αυτό το μαξιμαλιστικό trend
collage

Tα junk nails είναι μια μαξιμαλιστική τάση με πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και μηδενικούς κανόνες. Tρελά σχέδια, διαφορετικά χρώματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή η μανία στα νύχια αιχμαλωτίζει έναν συνδυασμό ζωντανών αποχρώσεων· τρισδιάστατα στοιχεία όπως στρας, χάντρες, γκλίτερ και εκκεντρική nail art», λέει η nail artist Liana Thomson. .

«Δεν υπάρχουν κανόνες στη σύνθεση και κάθε νύχι μπορεί να φαίνεται διαφορετικό», λέει. «Είναι μια ελεύθερη μορφή έκφρασης της τέχνης του μανικιούρ».

Από ό,τι έχουμε δει στα social media, οι άνθρωποι παίρνουν πολύ σοβαρά την επιλογή να προσθέσουν ό,τι θέλουν στα νύχια τους. Οι χρήστες του TikTok που έχουν παρουσιάσει τα δικά τους junk nails έχουν ανεβάσει τον πήχυ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chrismarnailedit

Όσο για το γιατί είναι τόσο δημοφιλή; Λοιπόν, οι μαξιμαλιστικές τάσεις στα νύχια έχουν το momentum τους αυτή τη στιγμή, και ακόμη και διασημότητες όπως η Hailey Bieber, η οποία κάποτε ήταν η ιέρεια του μίνιμαλ, έχουν πρόσφατα εμφανιστεί με πιο περίπλοκα σχέδια στα νύχια τους!

Με τα junk nails, κάθε νύχι χρησιμεύει ως διαφορετικός καμβάς. Δεν υπάρχουν κανόνες στο σχεδιασμό των νυχιών και μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ και στα μακριά αλλά και στα κοντά νύχια, απλά να είσαι επιλεκτικός στις σχεδιαστικές σου επιλογές καθώς ο χώρος στο κρεβάτι των νυχιών είναι πιο περιορισμένος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miata Nails | DMV Nail Tech 🧚‍♂️ (@miatanails)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 189 / position2: 2789
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb