ENTERTAINMENT

Η Mindy Kaling γέννησε το τρίτο της παιδί... πριν 5 μήνες!

Η Mindy Kaling κρατούσε πάντα την ζωή με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Από το NEWSROOM
Η Mindy Kaling γέννησε το τρίτο της παιδί... πριν 5 μήνες!
collage

Η Mindy Kaling, μόλις αποκάλυψε ότι γέννησε το τρίτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2024 και κανείς μας δεν το ήξερε τόσο καιρό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημιουργός του Mindy Project, η οποία είναι ήδη μαμά της κόρης Katherine και του γιου Spencer, μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των δύο μεγαλύτερων παιδιών της που κοιτάζουν με λατρεία το νέο τους αδερφάκι, καθώς και μια φωτογραφία από το νοσοκομείο.

«Στα τέλη Φεβρουαρίου γέννησα την κόρη μου, την Άννα. Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, όποτε στρέφομαι προς τον κυνισμό, τα τρία παιδιά μου είναι μια τόσο μεγάλη υπενθύμιση της καθαρής χαράς στη ζωή μου. Είμαι τόσο τυχερή που ζω σε ένα μέρος όπου θα μπορούσα να το κάνω μόνη μου, στο δικό μου χρονοδιάγραμμα». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie (@andieswim)

Η Mindy Kaling κρατούσε πάντα την ζωή με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είχε ανακοινώσει τη γέννηση των παιδιών της μόνο μετά το γεγονός, προσέχει να μην αποκαλύψει τα πρόσωπά τους στα social media και δεν έχει απαντήσει δημόσια το ερώτημα ποιος είναι ο πατέρας τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mindy Kaling (@mindykaling)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 339 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb