CELEB STYLE

Τα ρούχα που θα χρειαστείς για τις διακοπές σου, εμπνευσμένα από τα outfits των celebrities

Πήραμε ιδέες από γνωστές fashionistas γι` αυτά που θα χρειαστείς φέτος στη βαλίτσα σου

Τα ρούχα που θα χρειαστείς για τις διακοπές σου, εμπνευσμένα από τα outfits των celebrities
Nextweb

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών και εμείς θέλουμε να δείχνουμε στυλάτες και άνετες όλες τις ώρες της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities αποτελούν πάντα μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για το καλοκαιρινό μας ντύσιμο, καθώς συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση.

Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για τα ρούχα που θα χρειαστείς στις διακοπές σου, εμπνευσμένα από τα outfits των αγαπημένων σου αστέρων.

Το Αέρινο Φόρεμα της Rachel Bilson

Η Rachel Bilson συχνά επιλέγει αέρινα φορέματα με λουλούδια ή γεωμετρικά σχέδια για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Αυτά τα φορέματα είναι ιδανικά για να κρατήσεις δροσιά ενώ ταυτόχρονα δείχνεις κομψή. Συνδύασέ τα με σανδάλια ή εσπαντρίγιες και μια ψάθινη τσάντα για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Το Μαγιό της Kendall Jenner

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kendall Jenner επιλέγει συχνά κλασικά μπικίνι σε έντονα χρώματα με φλοράλ μοτίβα. Ένα μαγιό καλής ποιότητας είναι απαραίτητο για τις διακοπές σου, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με παρεό ή σορτς για ένα beach-ready look. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και ένα κομψό καπέλο για προστασία από τον ήλιο και έξτρα στυλ.

Τα Αθλητικά Ρούχα της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber προτιμά αθλητικά ρούχα ακόμα και στις διακοπές της, δημιουργώντας sporty chic looks. Ένα άνετο σετ από κοντό κολάν ή σορτσάκι και crop top είναι ιδανικό για περιπάτους ή για τις ώρες που θες να γυμναστείς. Επένδυσε σε ποιοτικά αθλητικά ρούχα που αναπνέουν και στηρίζουν το σώμα σου.

Τα Total White Outfits της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez λατρεύει τα total white outfits, που είναι πάντα κλασικά και κομψά. Ένα λευκό φόρεμα ή ένα σετ από λευκό παντελόνι και μπλούζα μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις. Συνδύασε τα με χρυσά αξεσουάρ και σανδάλια για μια πιο λαμπερή εμφάνιση.

Η έμπνευση από τους celebrities μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις εντυπωσιακά και άνετα looks για τις διακοπές σου. Φρόντισε να επιλέξεις ρούχα που αναδεικνύουν το προσωπικό σου στυλ και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Με τα σωστά κομμάτια στη βαλίτσα σου, θα είσαι έτοιμη να απολαύσεις τις διακοπές σου με στυλ και άνεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 137 / position2: 866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb