TRENDS

Όλα τα trends για τα καλοκαιρινά φορέματα

Φορέματα για το καλοκαίρι που θα κάψουν καρδιές
Από το NEWSROOM
Όλα τα trends για τα καλοκαιρινά φορέματα
collage

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ελαφριά, δροσερά φορέματα που όχι μόνο σας κρατούν δροσερή αλλά και εξασφαλίζουν ότι φαίνεστε αβίαστα κομψές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Flowy Maxi Φορέματα

Τα μάξι φορέματα είναι ένα καλοκαιρινό βασικό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Φέτος, περιμένετε να δείτε μια αναζωπύρωση μάξι φορεμάτων εμπνευσμένα από μποέμ, με ζωηρά prints, floral μοτίβα και αέρινα υφάσματα. Αυτά τα φορέματα είναι ιδανικά για μέρες στην παραλία, χαλαρές εξόδους, ακόμα και ντυμένες βραδινές εκδηλώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Who What Wear (@whowhatwear)

Wrap

Τα wrap φορέματα συνεχίζουν να κυριαρχούν στη σκηνή της μόδας λόγω της κολακευτικής σιλουέτας και της ευελιξίας τους. Το 2024, αναζητήστε wrap φορέματα σε έντονα χρώματα, αφηρημένα prints και ελαφριά υφάσματα. Μπορούν εύκολα να μεταβούν από μια μέρα στο γραφείο σε μια βραδινή έξοδο με φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Shirtdresses

Τα φορέματα τύπου πουκαμίσου είναι ένας συνδυασμός άνεσης και κομψότητας. Αυτή τη σεζόν, διατίθενται σε διάφορα μήκη και στυλ, από επιλογές μέχρι το γόνατο ιδανικές για casual ντύσιμο έως μεγαλύτερες, πιο δομημένες εκδόσεις κατάλληλες για δουλειά ή επίσημες εκδηλώσεις. Τα φορέματα από λινά και βαμβακερά πουκάμισα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την αναπνοή τους.

Slip Dresses

Η τάση του slip dress συνεχίζει να εξελίσσεται, προσφέροντας μια κομψή, μινιμαλιστική εμφάνιση που είναι ιδανική για το καλοκαίρι. Τα σατέν και μεταξωτά slip φορέματα είναι δημοφιλείς επιλογές, παρέχοντας μια πινελιά πολυτέλειας ενώ σας κρατούν δροσερή. Συνδυάστε τα με σανδάλια ή αθλητικά παπούτσια για ένα ευέλικτο ντύσιμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Who What Wear (@whowhatwear)

Styling please

Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν το καλοκαιρινό σας φόρεμα. Σκεφτείτε να προσθέσετε ένα καπέλο με φαρδύ γείσο, statement σκουλαρίκια ή ένα κολιέ με στρώσεις για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Για ένα bohemian vibe, επιλέξτε μια υφαντή ζώνη και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. 

Ο καλοκαιρινός καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος, επομένως το layering είναι το κλειδί. Οι ελαφριές ζακέτες, τα τζιν μπουφάν και τα σάλια είναι ιδανικά για να προσθέτουν ζεστασιά χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα για να διατηρήσετε την εστίαση στο φόρεμά σας.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με μοτίβα και εκτυπώσεις. Τα φλοράλ, οι ρίγες, οι πουά και τα abstract prints είναι όλα trends για το 2024. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Who What Wear (@whowhatwear)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 70 / position2: 2693
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb