SKIN CARE

Self Tan: Μην κάνεις αυτά τα λάθη

Το αυτομαύρισμα είναι μια βολική και ασφαλής εναλλακτική λύση στην ηλιοθεραπεία, αλλά έχει πολλές παγίδες
Από το NEWSROOM
Self Tan: Μην κάνεις αυτά τα λάθη
Φωτογραφία από Angela Roma

Το αυτομαύρισμα είναι μια βολική και ασφαλής εναλλακτική λύση στην ηλιοθεραπεία, προσφέροντας μαυρισμένο δέρμα χωρίς τους κινδύνους της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το να πετύχετε ένα τέλειο μαύρισμα στο σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο, με πολλές πιθανές παγίδες. Συμβουλές για να αποφύγετε τα πιο συνηθισμένα λάθη αυτομαυρίσματος.

1. Δεν ξεκινάς με peeling

Λάθος: Η μη απολέπιση πριν την εφαρμογή αυτομαυρίσματος μπορεί να οδηγήσει σε ανομοιόμορφο μαύρισμα, καθώς τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορούν να δημιουργήσουν μπαλώματα και ραβδώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λύση: Κάντε σχολαστική απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα απαλό scrub ή ένα γάντι απολέπισης την ημέρα πριν σκοπεύετε να μαυρίσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τραχιές περιοχές όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι αστράγαλοι, όπου το δέρμα είναι πιο παχύ και πιο επιρρεπές στην απορρόφηση της περίσσειας προϊόντος.

2. Δεν ενυδάτωσες τις ξηρές περιοχές

Λάθος: Η αποτυχία ενυδάτωσης των ξηρών περιοχών μπορεί να προκαλέσει την προσκόλληση του αυτομαυρίσματος σε αυτά τα σημεία, με αποτέλεσμα τα σκοτεινά μπαλώματα.

Λύση: Απλώστε μια ελαφριά, χωρίς λάδια ενυδατική κρέμα σε ξηρές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των αγκώνων, των γονάτων, των αστραγάλων και οποιωνδήποτε άλλων ξηρών κηλίδων, πριν χρησιμοποιήσετε το αυτομαυριστικό. Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας λείας βάσης για πιο ομοιόμορφη εφαρμογή.

3. Λάθος προϊόν για το δέρμα σου

Λάθος: Η χρήση του λάθος προϊόντος αυτομαυρίσματος για τον τύπο του δέρματός σας μπορεί να οδηγήσει σε αφύσικο χρώμα ή ανομοιόμορφη εφαρμογή.

Λύση: Επιλέξτε ένα self-tanner που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και στο επιθυμητό επίπεδο μαυρίσματος. Οι μους και τα τζελ είναι υπέροχα για το λιπαρό δέρμα, ενώ οι λοσιόν και οι κρέμες λειτουργούν καλά για το ξηρό δέρμα. Τα βαθμιαία βυρσοδεψία είναι ιδανικά για αρχάριους, επιτρέποντάς σας να χτίζετε το χρώμα αργά.

4. Εφαρμογή υπερβολικής ποσότητας προϊόντος

Λάθος: Η υπερβολική εφαρμογή αυτομαυρίσματος μπορεί να οδηγήσει σε αφύσικη, πορτοκαλί απόχρωση και ραβδώσεις.

Λύση: Χρησιμοποιήστε ένα γάντι μαυρίσματος για εφαρμογή για να εξασφαλίσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να μοιάζετε με ζέμπρα! Εφαρμόστε το προϊόν με φειδώ και σχηματίστε το χρώμα σταδιακά. Ξεκινήστε με μια μικρή ποσότητα και προσθέστε περισσότερη αν χρειάζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
12 / position1: 176 / position2: 418
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb