ENTERTAINMENT

Οι πρωταγωνίστριες πασίγνωστης ταινίας που τις «καταράστηκε» μάγισσα

Λατρεμένη ταινία και αγαπημένες πρωταγωνίστριες των 90ς!

Οι πρωταγωνίστριες πασίγνωστης ταινίας που τις «καταράστηκε» μάγισσα
nextweb

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, η Warner Bros. επιβεβαίωσε ότι η αγαπημένη ταινία της δεκαετίας του '90 με μάγισσες, το Practical Magic, θα επιστρέψει με ένα σίκουελ και οι αδερφές Owens, τις οποίες υποδύονται η Nicole Kidman και η Sandra Bullock, διαπραγματεύονται την επιστροφή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σκηνοθεσία Griffin Dunne και προσαρμογή από το μυθιστόρημα του 1995 της Alice Hoffman, το Practical Magic ακολουθεί την ιστορία δύο αδερφών, της Sally και της Gilly Owens, που μένουν ορφανές σε νεαρή ηλικία και μεγάλωσαν από εκκεντρικές θείες.

View this post on Instagram

A post shared by Will (@famedazed)

Αυτό που κάνει την ιστορία μαγική είναι ότι η οικογένεια προέρχεται από μια μακρά σειρά καταραμένων μαγισσών και κάθε άντρας που ερωτεύεται μια γυναίκα από την οικογένεια, είναι προορισμένος να έχει ένα πρόωρο τέλος.

Μιλώντας στο Vanity Fair για να γιορτάσει την 25η επέτειο της ταινίας το 2023, ο σκηνοθέτης του Practical Magic, Griffin Dunne, μίλησε για την αποτυχία του box office και αποκάλυψε ότι μια πραγματική μάγισσα καταράστηκε τη μαγευτική ταινία.

Ο Griffin Dunne είπε ότι η «μάγισσα» που προσέλαβε για να μπει στο πνεύμα, εξοργίστηκε όταν δεν της έδωσαν κέρδη από τη συμμετοχή της στην ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο 68χρονος σκηνοθέτης, του άφησε ένα απειλητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή του σε μία περίεργη άγνωστη διάλεκτο.

Ο Dunne πίστευε ότι αυτό θα ήταν το τέλος, αλλά μετά τα πράγματα άρχισαν να γίνονται περίεργα. Εξήγησε ότι ενώ αρχικά δεν πίστευε στις κατάρες, «άρχισαν να συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα.

View this post on Instagram

A post shared by iheartpracticalmagic (@iheartpracticalmagic)

Ο πατέρας ενός μέλους του πληρώματος, ο οποίος ήταν αρκετά ηλικιωμένος, φέρεται να πέθανε από καρδιακή προσβολή πριν από τα γυρίσματα. Ο Dunne είπε ότι το συνεργείο τρόμαξε, λέγοντας: «Θεέ μου, αυτή είναι η μάγισσα. Η μάγισσα σκότωσε τον πατέρα του συναδέλφου», που είναι ακριβώς η συζήτηση που δεν ήθελα να κάνω στο πλατό μου. Έτσι κρατήσαμε τα νέα αρκετά μεταξύ μας».

Ο Dunne αποκάλυψε ότι η Nicole Kidman και η Sandra Bullock γνώριζαν το περιστατικό και «το συζητούσαν ατελείωτα μεταξύ τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2304 / position2: 2704
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb