CELEBS

JLO και Leah Remini: Ο Ben Affleck ήταν η αιτία που απομακρύνθηκαν

Όμως τα πράγματα αλλάζουν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
JLO και Leah Remini: Ο Ben Affleck ήταν η αιτία που απομακρύνθηκαν
the View

Η Leah Remini δεν υποστήριξε ποτέ το ρομάντζο της JLo και του Ben Affleck και τώρα θα πάρει πίσω τη φίλη της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν μέσω φημών για χωρισμό, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναμπαίνει στο παιχνίδι - αλλά δεν είναι άντρας - αλλά η αγαπημένη φίλη της JLO, Leah Remini.

Η απαιτητική καριέρα του ζευγαριού τους κρατά συχνά σε διαφορετικές πόλεις, συμβάλλοντας στη συναισθηματική και σωματική τους απόσταση. Tα ζητήματα επικοινωνίας και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στις συγκρούσεις, την ανατροφή των παιδιών και τα οικονομικά έχουν επιδεινώσει τους καυγάδες τους. Πρόσφατα, η Lopez παρακολούθησε το Met Gala του 2024 χωρίς τον Affleck, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις φήμες διχασμού.

Οι αναφορές αναφέρουν επίσης ότι ζούσαν χωριστά, με τον ηθοποιό της πόλης να φωτογραφίζεται να αφήνει μια διαφορετική κατοικία, τονίζοντας περαιτέρω τα συνεχιζόμενα ζητήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Leah Remini και η Jennnifer Lopez ήταν καλές φίλες και μάλιστα συμπρωταγωνίστριες, αλλά η σχέση τους φέρεται να υπέφερε όταν η Remini απέτυχε να υποστηρίξει τον γάμο της Lopez με τον Ben Affleck.

Οι θαυμαστές του ζευγαριού θα γνωρίζουν ότι αντιμετώπιζαν φήμες διαζυγίου τους τελευταίους μήνες και υπήρξαν πολλές αναφορές για προβλήματα στο γάμο τους (συμπεριλαμβανομένου του Affleck που έβγαλε τη βέρα του και φέρεται να έφυγε από το κοινό τους σπίτι). Σε μια περίεργη ανατροπή, αν και η Lopez μπορεί να χάνει σύζυγο, αποκτά έναν φίλο.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Page Six, η Lopez και η Remini σταμάτησαν να είναι κοντά μετά «τον γάμο της με τον Βen Affleck». Η πηγή προσθέτει ότι οι πρώην φίλοι τσακώθηκαν πριν παντρευτούν η Lopez και ο Affleck το 2022 επειδή η Remini είχε μοιραστεί τις «ανησυχίες» της για τον ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 196 / position2: 884
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb