Στυλ και κρύο πάνε μαζί; Φυσικά και ναι με αυτά τα outfits


Δημοσίευση ΜΑΡ 08, 2024
Στυλ και κρύο πάνε μαζί; Φυσικά και ναι με αυτά τα outfits
Freepik

Όταν έξω έχει κρύο ίσως το μόνο που θες τη δεδομένη στιγμή είναι να μπεις κάτω από τα ζεστά σου σκεπάσματα και να μην έρθεις αντιμέτωπη ούτε με τις χαμηλές θερμοκρασίες, ούτε με τα ίδια σου τα ρούχα. Σίγουρα έστω και το λίγο κρύο έχει αποτελέσει πολλές φορές τροχοπέδη στη δημιουργία ενός κολακευτικού και trendy outfit και συνεχώς μας διχάζει, αφού πάντα θέλουμε και να δείχνουμε τις στυλιστικές μας ικανότητες, αλλά και να μένουμε προστατευμένες από αυτό!

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις, καθώς με τα tips και τα outfits που σου προτείνουμε, θα πετύχεις την τέλεια ισορροπία! Άλλωστε, σκοπός σου είναι να αδράξεις κάθε μέρα, όσο κρύα κι αν είναι! Και τι καλύτερο από το να φτιάξεις ένα σύνολο που θα αποπνέει στυλ, γοητεία, άνεση και ζεστασιά!

1.  Statement πανωφόρια

Τί πιο κλασικό και διαχρονικό από ένα μπουφάν ή ένα παλτό; Αυτά τα all-time classic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα γίνουν ο καλύτερός σου φίλος τις πιο κρύες μέρες, γι’αυτό μη διστάσεις να επενδύσεις σε ένα σικάτο πανωφόρι. Μάλιστα, για εσένα που λατρεύεις τα ψώνια, μπορείς ακόμη να ανακαλύψεις μια πληθώρα από διαφορετικά χρώματα, μήκη, σχέδια και κοψίματα τα οποία θα ολοκληρώνουν κάθε φορά την εμφάνισή σου, χωρίς κόπο!  Εμείς, σου προτείνουμε να “κυνηγήσεις” τα ultra maxi μπουφάν και παλτό που κάθε fashionista εγκρίνει, αφού αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση της μόδας.

Στην καθιερωμένη σου shopping day λοιπόν, εξερεύνησε όλα τα πανωφόρια από τα αγαπημένα σου μαγαζιά, όπως εκείνο της Funky Buddha και διάλεξε αυτό που θα σε εκφράζει περισσότερο! Μπορείς να το συνδυάσεις άριστα με πλεκτό ζιβάγκο, ψηλόμεσο τζιν κι αρβύλες και για να δέσεις ολοκληρωτικά το σύνολο, δοκίμασε ένα τολμηρό makeup look με προϊόντα καλλυντικών, όπως είναι αυτά της Sephora. Με τις σωστές στυλιστικές επιλογές, θα δεις που κάθε κρύα μέρα θα είναι αφορμή για ένα hot και trendy συνολάκι!

2.  Fluffy καπέλα

Ποιός είπε ότι τα καπέλα είναι μόνο για το καλοκαίρι; Μπορείς να προστατεύσεις εύκολα το σώμα σου με ισοθερμικά, μπουφάν κι έξτρα στρώσεις ρούχων, αλλά και το κεφάλι χρειάζεται τη ζεστασιά του. Να σου συστήσουμε λοιπόν τα πολυαγαπημένα fluffy καπέλα, που έχουν τη δύναμη να σου προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και απαλότητας αλλά και να δίνουν μια άκρως στυλάτη πινελιά σε κάθε σύνολο.

Ακόμα κι αν δεν είσαι ικανοποιημένη με κάποιο outfit ή τυχαίνει να έχεις μια bad hair day, αυτό το αξεσουάρ θα υπηρετήσει κάθε στυλιστική σου ανάγκη. Κι αυτό γιατί έχει το χάρισμα να εναρμονίζεται με κάθε σου εμφάνιση και να σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη!

3.  Μπότες μέχρι το γόνατο

Όσο ο καιρός είναι απρόβλεπτος και το κρύο παραμένει, απαιτεί τα πιο ζεστά και άνετα παπούτσια κι αυτό πολλές φορές μπορεί να πλήξει το σύνολο που έχεις διαλέξει. Ειδικά αν έχεις βάλει ένα φόρεμα ή φούστα με το οπάκ καλσόν σου, μια λάθος επιλογή σε υπόδημα είναι αρκετή για να χαλάσει και το συνολικό outfit, και τη διάθεσή σου.


Πλέον, δε χρειάζεται δεύτερη σκέψη! Τώρα, μπορείς να συνοδεύσεις κάθε σου εμφάνιση, casual ή formal, με ένα ζευγάρι μπότες. Η δική μας συμβουλή είναι να κοιτάς αποχρώσεις που ξέρεις ότι θα δένουν αρμονικά με κάθε σου look, ενώ ταυτόχρονα θα δίνουν αυτό το extra touch που κάθε fashion expert θα ζήλευε! Επιπλέον, τόλμησε να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Όσο πιο ψηλές, τόσο το καλύτερο! Είναι μια έξυπνη λύση για να καταφέρεις να φορέσεις και τα mini φορέματά σου ακόμα και τις πιο κρύες μέρες.

4.  Layering

Η τέχνη του layering έχει αποδειχθεί σωτήρια για τις απαιτήσεις του κρύου καιρού και της μόδας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να βγει από μέσα σου ο πιο δημιουργικός σου εαυτός. Συνδύασε διαφορετικές υφές, χρησιμοποίησε σαν βάση τα basic κομμάτια της ντουλάπας σου, όπως πουκάμισα, λεπτά μπλουζάκια, ζιβάγκο, γιλέκα και χτίσε τα σύνολά σου με oversized παλτό, σακάκια και μπουφάν.

Μια έξτρα συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε, είναι να “παίξεις” και με τα αξεσουάρ. Δοκίμασε την τελευταία τάση της μόδας, το blanket scarf και τύλιξέ το γύρω από τους ώμους σου σαν τελευταίο layer.

5.  Πλεκτά

Με το σωστό πλεκτό, κανένα outfit δεν μπορεί να πάει λάθος! Η αγαπημένη τάση επιστρέφει δυναμικά κάθε χρόνο με τολμηρά χρώματα, σχέδια και μοτίβα που καμιά μας δε θα μπορούσε να τους αντισταθεί. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να σετάρεις τα αγαπημένα σου παντελόνια ή ακόμα μπορείς και να τα χρησιμοποιήσεις ως βάση για ένα πετυχημένο layering. Πέρα από τους κλασικούς συνδυασμούς, τα πλεκτά συνδυάζονται απίθανα και με φορέματα και φούστες, έτσι ώστε να νιώθεις κομψή και chic παρά τις παγωμένες θερμοκρασίες.

Ειδικά τα chunky πουλόβερ, έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στα trends, αφού προσφέρουν μέγιστη άνεση, ζεστασιά και κομψότητα. Είναι ευκολοφόρετα και προσαρμόζονται σε κάθε στυλ και γούστο!

 

Η γκαρνταρόμπα θα γίνει πιο… cold-proof από ποτέ μετά από αυτές τις συμβουλές! Με μερικές έξυπνες αγορές, να είσαι σίγουρη ότι θα κρατήσεις άθικτο το στυλ σου και θα προστατευτείς από το κρύο. Η θερμοκρασία μπορεί να πέφτει χαμηλά, η αυτοπεποίθησή σου όμως, ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 461 / position2: 2463
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb