ENTERTAINMENT

Μολονότι είχαν 26 χρόνια διαφορά, έζησαν μια θρυλική ιστορία αγάπης και έγιναν βιβλίο

Αυτός ήταν παντρεμένος όταν γνωρίστηκαν, αλλά την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Μολονότι είχαν 26 χρόνια διαφορά, έζησαν μια θρυλική ιστορία αγάπης και έγιναν βιβλίο
Nextweb Studio

Ο Humphrey Bogart και η Lauren Bacall υπήρξαν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και λατρεύτηκαν από το κοινό της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ήταν φαινομενικά αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια του 12χρονου γάμου τους, συμμετείχαν σε «συναισθηματικές υποθέσεις», σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Στο "Bogie & Bacall: The Surprising True Story of Hollywood's Greatest Love Affair", ο συγγραφέας William J. Mann προσφέρει εκπληκτικές αποκαλύψεις για το ιστορικό ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχαν τις διαφορές τους», είπε ο Mann στο Fox News. «Ειδικά στην αρχή όταν η Bacall πάλευε να είναι κάτι περισσότερο από την κυρία Bogart. Η σχέση ήταν ρομαντική, ήταν αγαπησιάρικη, ήταν αφοσιωμένη. Αλλά δεν ήταν πάντα συναισθηματικά πιστή».

Η Bacall ήταν 19 ετών όταν γνώρισε τον 45χρονο Bogart στα γυρίσματα της ταινίας τους «To Have and Have Not» το 1944. Ο ηθοποιός της «Καζαμπλάνκα» ήταν παντρεμένος με την τρίτη σύζυγό του, Mayo Methot, εκείνη την εποχή. Χώρισαν και αυτός και η Μπακόλ παντρεύτηκαν το 1945. 

Φοβόταν μήπως το κοινό την χαρακτηρίσει ως την «άλλη γυναίκα» ή την έβλεπε ως «μοιραία γυναίκα» – παρά το γεγονός ότι ο γάμος του Bogart με τη Methot «διαλυόταν».

Ο Mann είπε ότι όταν η Bacall και ο Bogart άρχισαν να βγαίνουν, το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο «τρόμαξε» την Bacall.  Ο Bogart είχε επίσης τις φοβίες του. «Ο Bogie ήταν επίσης πολύ ανήσυχος. Δεν ήθελε να χάσει τη θέση του στο Χόλιγουντ, αλλά δεν ήθελε επίσης να χάσει το κορίτσι. Στην αρχή, υπήρχε πολλή άγχος», είπε ο Mann. «Αλλά λαχταρούσαν να είναι μαζί».

Οι «συναισθηματικές υποθέσεις» φέρεται να ξεκίνησαν γύρω στο 1952. Στο βιβλίο, ο Mann γράφει ότι η ηθοποιός του «Mirror Has Two Faces» και ο πολιτικός Adlai Stevenson «είχαν έρθει αρκετά κοντά» και «σπάνια ήταν μακριά από το πλευρό του, με τον Bogie κάπου στο βάθος». 

Από την άλλη, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Bogart είχε μια σχέση με την παρασκευάστρια περουκών Verita Thompson που ξεκίνησε πριν γνωρίσει την Bacall. Η Thompson είχε φτιάξει περούκες για τον Bogart νωρίτερα στην καριέρα του, καθώς άρχισε να χάνει τα μαλλιά του. Ο Bogart και η κομμώτρια ήταν «απίστευτα δεμένοι» και είχαν μια «σχέση αγάπης».

Στις αρχές του 1956, ο Bogart διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό, που πιθανότατα προκλήθηκε από το βαρύ κάπνισμα και το ποτό. Η Bacall δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του και έγινε φροντίστριά του, σε σημείο που καθόταν μαζί του στο νοσοκομείο και «κρατούσε τα ράμματα ενωμένα στην κοιλιά μου όταν χώριζαν».

Στις 14 Ιανουαρίου του 1957 ο Humphrey Bogart άφησε την τελευταία του πνοή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 203 / position2: 536
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb