ENTERTAINMENT

«Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε! » ‑ Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Λασκαράκη σε ερώτηση για τη σχέση τους

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Δημοσίευση ΝΟE 06, 2023
«Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε! » ‑ Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Λασκαράκη σε ερώτηση για τη σχέση τους

Tις τελευταίες ημέρες σχολιάστηκε έντονα η αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επισήμανε πως ακριβώς επειδή την γνωρίζει πολύ καλά, καταλαβαίνει πως ο τρόπος που απάντησε δεν έκρυβε κάποιο παράπονο ή θυμό, τονίζοντας πως έκανε απλώς πλάκα, μιας που συνηθίζεται να την ρωτούν για την σχέση τους, κάτι που πολλές φορές καταντά κουραστικό.

Άλλωστε, οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, διότι έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, μία κόρη την οποία προσπαθούν να προστατεύσουν με κάθε κόστος και είναι πάντοτε η προτεραιότητά τους και στόχος και τον δύο είναι να την βλέπουμε ευτυχισμένη.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Βάσως Λασκαράκη σε ερώτηση για τον ίδιο
«Έχω δει αποσπάσματα από την καινούρια εκπομπή της Βάσως. Είναι μια χαρά, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι έχει μέλλον στην παρουσίαση. Δεν έχει προκύψει να πάω καλεσμένος», είπε αρχικά ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

και έπειτα εξήγησε για την παρεξήγηση με την αντίδρασή της: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε, είναι το χιούμορ της Βάσως, είναι αρκετά καυστική και ήταν μία απάντηση με αρκετό χιούμορ. Προφανώς και την έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και βαρέθηκε να δίνει την ίδια απάντηση συνέχεια. Είναι αναλόγως και σε τι φάση πετυχαίνεις τον άλλο. Έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουμε το μυαλό αν δεν θέλουμε να απαντήσουμε κάτι, να ελιχθούμε και να απαντήσουμε κάτι άλλο».


[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 290 / position2: 870
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb