ENTERTAINMENT

Η παρουσιάστρια που δίχασε τη showbiz: Oι μισοί διάσημοι τη λάτρευαν, οι άλλοι μισοί τη μισούσαν

Τα προβλήματα υγείας και το διαζύγιο της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η παρουσιάστρια που δίχασε τη showbiz: Oι μισοί διάσημοι τη λάτρευαν, οι άλλοι μισοί τη μισούσαν
Collage

Η βασίλισσα της μεσημεριανής τηλεόρασης, μπήκε σε εκατομμύρια σπίτια από το 2008 με το εξαιρετικά δημοφιλές «The Wendy Williams Show». Πού βρίσκεται όμως σήμερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα χρόνια, η Wendy Williams έχει σοκάρει, έχει διασκεδάσει και έχει μπει στο στόχαστρο με το αμφιλεγόμενο ημερήσιο talk show της. Ωστόσο, τα κουτσομπολιά των διασημοτήτων και τα μυστικά που έδινε στον αέρα έφεραν υψηλά νούμερα τηλεθέασης και καθιέρωσαν τη Williams ως τολμηρή, αυθόρμητη και ελαφρώς κυνική σε όλα τα πράγματα της ποπ κουλτούρας.

Η Williams είναι παλιά καραβάνα - μοιράζεται τα αμφιλεγόμενα σχόλιά της με τον κόσμο εδώ και δεκαετίες, έχοντας ξεκινήσει από το ραδιόφωνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wendy Experience (@thewendyexperiencepodcast)

Πιθανότατα έχετε ακούσει για μερικές από τις πιο αμφιλεγόμενες στιγμές της Wendy Williams. Η πλειονότητα των σχολίων που έβαλαν την Williams στον τάκο, αφορούσαν την κοροϊδία διασημοτήτων με αρκετά καυστικό τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των σχολίων για την εμφάνιση του Joaquin Phoenix, τις πλαστικές επεμβάσεις της Kylie Jenner, την έλλειψη αυτοπεποίθησης του Rob Kardashian και τη ζωή της Beyonce, ενώ έκανε επίσης προβληματικά σχόλια για ζητήματα που αφορούσαν γκέι και τρανς. Έχει ανοίξει κοντολογίς πολλές κόντρες γύρω της.

Η Wendy Williams δεν απέφυγε ποτέ να μοιραστεί τους προσωπικούς της δαίμονες, συμπεριλαμβανομένων των ετών που πέρασε εθισμένη στην κοκαΐνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2019, μοιράστηκε με το κοινό της ότι εξακολουθούσε να προσπαθεί πολύ σκληρά... για τη νηφαλιότητά της. «Λοιπόν, εδώ και αρκετό καιρό, ακόμη και σήμερα και πέρα από αυτό, ζω σε ένα νηφάλιο περιβάλλον... Και ξέρετε ότι είχα δύσκολες στιγμές με τον εθισμό στην κοκαΐνη στο παρελθόν». Η ίδια πάντως έχει και πολλά προβλήματα υγείας, που ήταν πολλές φορές εμφανή στην εκπομπή. 

Σε μια συνέντευξη του 2019 στους New York Times, η ίδια αποκάλυψε και τα προβλήματα στο γάμο της.

"Ο Kevin (σ.σ. ο άντρας της) έκανε ενα λαθος με το οποίο θα πρέπει να ζήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ενα λάθος το οποίο δεν θέλω να αντιμετωπίσω... Είμαι άνθρωπος που συγχωρεί, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δε θα μπορούσα ποτέ να γίνω μέρος του, και αυτό το ένα πράγμα συνέβη". Μιλούσε για την απιστία του συζύγου της, κάτι που έφερε νέα γεγονότα στην επιφάνεια - ένα παιδί με άλλη γυναίκα.

Την προηγούμενη χρονια, τελείωσε την εκπομπή της, εν μέσω νέων προβλημάτων υγείας - ενώ πλέον έχει ένα δικό της podcast όπου τα λέει όλα με το γνωστό δικό της τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 351 / position2: 3156
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb