ENTERTAINMENT

5+1 απίστευτες αποκαλύψεις από το βιβλίο της Britney Spears

Για περισσότερα από 13 χρόνια, η Spears δεν μπορούσε να μιλήσει ελεύθερα για τη ζωή της. Αυτή η ώρα ήρθε!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5+1 απίστευτες αποκαλύψεις από το βιβλίο της Britney Spears
Collage

Κι ενώ νομίζαμε πως η ζωή της είχε ήδη γίνει γνωστή σε κάθε της κομμάτι, είναι απίστευτο πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για την Britney Spears

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το «The Mickey Mouse Club» μέχρι τις περιοδείες

Η Spears ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική πρωταγωνιστώντας στο "The Mickey Mouse Club" της Disney το 1993 και το 1994 μαζί με αρκετούς άλλους μελλοντικούς ηθοποιούς και τραγουδιστές της A-list.

«Το να είσαι στο σόου ήταν boot camp για τη βιομηχανία του θεάματος: υπήρχαν εκτενείς πρόβες χορού, μαθήματα τραγουδιού, μαθήματα υποκριτικής, χρόνος στο στούντιο ηχογράφησης και σχολείο ενδιάμεσα», γράφει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Christina Aguilera και εγώ ήμασταν τα μικρότερα παιδιά και μοιραζόμαστε ένα καμαρίνι με μια άλλη κοπέλα, τη Nikki DeLoach», συνεχίζει. «Κοιτάξαμε τα μεγαλύτερα παιδιά - τον Keri Russell, τον Ryan Gosling και τον Tony Lucca, που νόμιζα ότι ήταν τόσο όμορφος. Και γρήγορα συνδέθηκα με ένα αγόρι που το έλεγαν Justin Timberlake».

Μοιράζεται ότι αργότερα φίλησε τον Timberlake για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού Truth or Dare! Μέχρι τα 16 της, είχε γίνει μια super star με την κυκλοφορία του single της, «… Baby One More Time». 

Ο Spears κατέληξε να είναι support στη τουρνέ των ‘N Sync, το boy band του Timberlake, το 1998, και μετά κράτησε επαφή μαζί του. «Αρχίσαμε να κάνουμε πολλή παρέα τη μέρα πριν από τις συναυλίες και μετά...», γράφει. «Σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Όταν εκείνος και εγώ ήμασταν οπουδήποτε - η μαμά του το λέει ακόμη και αυτό - ήταν σαν να είχαμε μαγνήτες».

Για τη φήμη της

Καθώς η φήμη της μεγάλωνε, η Spears λέει ότι δεν μπορούσε παρά να παρατηρήσει πώς οι οικοδεσπότες του talk show την αντιμετώπιζαν διαφορετικά από το αγόρι της. «Δυσκολεύτηκα να είμαι τόσο ανέμελη όσο φαινόταν», γράφει. «Όλοι συνέχιζαν να κάνουν περίεργα σχόλια για το στήθος μου, θέλοντας να μάθουν αν είχα κάνει ή όχι πλαστική επέμβαση».

Λέει ότι το κύμα δημόσιας κριτικής, συμπεριλαμβανομένου αυτού που αποκάλεσε την «πρώτη πραγματική γεύση της πραγματικότητας» που προήλθε από τη συνέντευξή της στο MTV όπου ρωτήθηκε αν πίστευε ότι «διαφθείρει τη νεολαία της Αμερικής», την οδήγησε να αρχίσει να παίρνει Prozac, ένα αντικαταθλιπτικό.

Η μάχη με τα κιλά που δεν ήθελε να έχει

«Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά έκανα δίαιτα και γυμναστική, ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ότι ήμουν χοντρή», γράφει. «Με ειχε μονίμως σε αυστηρή δίαιτα».

Λέει ότι παρακαλούσε τον μπάτλερ τους να της φέρει στα κρυφά «πραγματικό φαγητό», όπως ένα χάμπουργκερ ή παγωτό. Λέει ότι ο μπάτλερ απάντησε ότι δεν μπορούσε λόγω «αυστηρών εντολών» από τον πατέρα της.

«Έτσι, για δύο χρόνια, δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα εκτός από κοτόπουλο και κονσερβοποιημένα λαχανικά», λέει.

Η συνέντευξη που είχε γίνει viral

Η Spears λέει επίσης ότι θεώρησε ότι η συνέντευξή της το 2003 με την Diane Sawyer του ABC, που την έκανε να κλάψει στον αέρα, ήταν «ταπεινωτική». Η Sawyer, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σήκωσε εξώφυλλα περιοδικών με φωτογραφίες της Spears και ρώτησε για την «προκλητική» εικόνα της.

«Δεν έπρεπε να με αναγκάσουν να μιλήσω στην εθνική τηλεόραση, να κλάψω μπροστά σε μια άγνωστη, μια γυναίκα που με στρίμωξε αμείλικτα με σκληρές ερωτήσεις η μία πίσω από την άλλη», γράφει. «Αντίθετα, ένιωσα σαν να με εκμεταλλεύτηκαν, να με είχαν στήσει μπροστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή η συνέντευξη ήταν ένα κρίσιμο σημείο για μένα εσωτερικά - είχε ανάψει ένας διακόπτης. Ένιωσα κάτι σκοτεινό».

Η έκτρωση

Η Spears έβγαινε με τον Timberlake από το 1999 έως το 2002 και αποκάλυψε σταότι έκανε έκτρωση όταν έμεινε έγκυος στο παιδί του Timberlake .

«Ήταν έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τόσο πολύ τον Justin. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», γράφει η Spears. «Αλλά ο Justin δεν ήταν χαρούμενος με την εγκυμοσύνη. Λέει ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

«Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δε θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», πρόσθεσε. (Σήμερα, ο Timberlake έχει δύο γιους με τη σύζυγό του Jessica Biel). Συνέχισε περιγράφοντας την έκτρωση ως «ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Ο Spears και ο Timberlake απάτησαν και οι δύο 

Η Spears λέει ότι ήξερε ότι ο Timberlake την είχε απατήσει «μερικές φορές» σε όλη τη σχέση τους. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις φωτογραφίες που τον έπιασαν με ένα μέλος του συγκροτήματος All Saints σε ένα αυτοκίνητο στο Λονδίνο και ότι ένας από τους χορευτές της είπε ότι «έκανε χειρονομία προς μια κοπέλα και του είπε: "Ναι, φίλε, σκόραρα χθες το βράδυ». Η Spears λέει ότι είχε επίσης απατήσει τον Timberlake μια φορά με τον χορευτή Wade Robson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 72 / position2: 498
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb