ENTERTAINMENT

Η κακή σχέση της Tori Spelling με τη μαμά της, συζητιέται ακόμα

Μια ιστορία πολύ μπερδεμένη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η κακή σχέση της Tori Spelling με τη μαμά της, συζητιέται ακόμα
Collage

Η Tori και η μαμά της, Candy Spelling έχουν ίσως την πιο διαβόητη οικογενειακή κόντρα διασημοτήτων όλων των εποχών. Κι όμως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και, σύμφωνα με την Tori δεν υπάρχει κόντρα. Είπε στο People, "Αγαπώ τη μητέρα μου. Πάντα την αγαπούσα και αναμφίβολα με αγαπάει. Δεν υπάρχει κόντρα. Απλώς ποτέ δεν συναναστραφήκαμε...Η μητέρα μου είναι αυτή που είναι. Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι αυτά τα δύο απλά δεν μπορούν να πάνε μαζί".

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον απόσπασμα, δεδομένου ότι η Tori έχει δώσει στεγνά... τη μαμά της στον Τύπο σε πολλές περιπτώσεις. Απλά για να αναφέρουμε μερικά: στη συνέντευξή της που είχε γίνει viral, βασικά είπε ότι η μητέρα της δεν την χάιδεψε ποτέ ως παιδί, δεν ένιωσε ποτέ ότι ήταν σε ένα περιβάλλον που την αγαπούσαν.

Σε μια φωτογραφία της ξαπλωμένη στο νοσοκομείο που δημοσιεύτηκε στο Instagram όταν νοσηλεύτηκε, η Tori έγραψε στη λεζάντα: "Δυστυχώς, επιτέλους αντιμετώπισα την αλήθεια ότι ένα άτομο δεν θα είναι ποτέ εκει για μένα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ούτως ή άλλως οι γονείς της δεν ενέκριναν ποτέ καμία σχέση της ούτε τον σύζυγό της. Και σταμάτησαν να της δίνουν χρήματα από ένα σημείο κι έπειτα όταν η σχέση τους πέρασε άλλη μια μεγάλη κρίση.

Πολλοί πίστευαν ότι αυτό το άτομο ήταν η μαμά της. Το ισχυρότερο χτύπημα της Tori ήταν όταν είπε στο Us Magazine, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα Aaron Spelling, ότι η μητέρα της απατούσε τον πατέρα της και είχε "σχέση με τον οικογενειακό φίλο Mark Abramson".

Η Candy απάντησε αναλόγως... Εκτός από το ότι ουσιαστικά έκοψε την Tori από την τεράστια περιουσία της οικογένειας, η οποία υπολογίζεται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, η Candy είπε για την αποξένωση της Tori που πιθανότατα τελείωσε και κάθε περαιτέρω συζήτηση.

Η Candy εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση στο TMZ: "Είμαι βαθιά λυπημένη και απογοητευμένη από τις φήμες και τις ιστορίες που έχουν προκύψει που υποστηρίζουν ότι έχω το σπίτι μου προς πώληση. Αναγκάζομαι να απαντήσω κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης περιόδου ότι αυτές οι ιστορίες δεν είναι αληθινές. Βρίσκω απογοητευτικό να ξυπνάω και να βρίσκω συνεργεία κάμερας στο δρόμο να βιντεοσκοπούν την μπροστινή μου πύλη για τις πρωινές ειδήσεις, ιδιαίτερα επειδή η ιστορία δεν είναι αληθινή. Ο Aaron ήταν φίλος του Τύπου και πάντα αφιέρωσε χρόνο για να μιλήσει ανοιχτά μαζί τους και ήταν πολύ συνεργάσιμος. Ο Aaron δεν άξιζε να αμαυρωθεί η κληρονομιά του από αυτές και τις άλλες ανακριβείς πληροφορίες που αναφέρθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 329 / position2: 876
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb