ENTERTAINMENT

Τι παίζει με την Kendall Jenner και τον Bad Bunny;

Για την Kendall Jenner και τον Bad Bunny έχουν γραφτεί πολλά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι παίζει με την Kendall Jenner και τον Bad Bunny;
nextwebstudio

Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny φέρονται να είναι «ερωτευμένοι» και να απολαμβάνουν τη σχέση τους. Φήμες έλεγαν πως ο δεσμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο όμως όπως φαίνεται συναντιούνται σε απόμερα μέρη κάτι που δείχνει πως μάλλον δεν ήταν ποτέ τίποτα για τα μάτια του κόσμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το People, μια πηγή επιβεβαίωσε αποκλειστικά ότι η Kendall Jenner και ο Bad Bunny είναι ζευγάρι εδώ και καιρό.

Η Kendall και ο Bad Bunny εθεάθησαν να απολαμβάνουν ρομαντικές διακοπές στο Gozzer Ranch Golf & Lake Club στο Χάρισον του Αϊντάχο και το ζευγάρι είναι «τόσο ευτυχισμένοι μαζί».

«Φαίνονται σίγουρα ερωτευμένοι και πολύ σοβαροί», λέει η πηγή στο People. «Η Kendall είναι τόσο χαμηλών τόνων που πολλοί παρευρισκόμενοι δεν πρόσεξαν καν ποια ήταν».

Πλάνα έχουν επίσης κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν την Kendall και τον Bad Bunny να κάνουν διακοπές στην πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο, νωρίτερα αυτό το μήνα. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε από περαστικούς που δειπνούσαν στο εστιατόριο La Lanterna και στη Yoko στο Σαν Χουάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 125 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb