ENTERTAINMENT

Tα σκάνδαλα των παιδιών των διασήμων που έκαναν πρωτοσέλιδα

Κάποια τα μάθαμε αργότερα, κάποια έφεραν χαμό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα σκάνδαλα των παιδιών των διασήμων που έκαναν πρωτοσέλιδα

Τι συμβαίνει όταν μεγαλώνεις ανάμεσα σε celebrieis και ανθρώπους της showbiz; Λοιπόν, πολλά ψυχολογικά προβλήματα, προβληματικές συμπεριφορές και γονείς που δεν είναι και ακριβώς πρότυπα. Εντάξει, όχι όλοι, αλλά ένας εκπληκτικός αριθμός παιδιών που μεγάλωσαν σε πλούσιες και διάσημες οικογένειες έχουν βρεθεί σε μπελάδες όλα αυτά τα χρόνια ή έχουν επηρεαστεί βαθιά από το περιβάλλον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bella Hadid
Γονείς: Yolanda Hadid,Mohamed Hadid

Το 2014, ενώ ήταν μόλις 17 ετών, το μελλοντικό supermodel συνελήφθη στο Λος Άντζελες.Προτού γίνει διάσημη, η Bella δεν ήταν αυτό που λέμε προσεκτική οδηγός και δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στα φανάρια ή τα στοπ. Πέρασε τρέχοντας, το 2014, από μια πινακίδα στοπ και τράκαρε με ένα αστυνομικό όχημα ενώ ήταν μεθυσμένη.

Jamie Lynn Spears

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αδερφή: Britney Spears
Γονείς: James Parnell Spears,Lynne Irene Spears

Μερικοί θαυμαστές πίστευαν ότι η εκπομπή της Jamie Lynn Spears στο Nickelodeon "Zoey 101" ακυρώθηκε αφού έμεινε έγκυος στα 16 της, αλλά η ηθοποιός διευκρίνισε αργότερα ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια. Η Jamie ήταν 13 ετών όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Zoey 101». Το εξαιρετικά δημοφιλές σόου ακολούθησε την Zoey Brooks, μαθήτρια στο οικοτροφείο της Καλιφόρνια Pacific Coast Academy.

Η εκπομπή πρόβαλε το τελευταίο της επεισόδιο το 2008, λίγους μήνες αφότου αναφέρθηκε ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν έγκυος σε ηλικία 16 ετών. «Νομίζω ότι υπήρξε μια συζήτηση με το Nickelodeon, δικαίως, για το αν θα έπρεπε να συνεχίσουμε την σειρά. Ήμουν ούτως ή άλλως αρκετά μεγάλη πλέον για το κοινό».

Kendall & Kylie

Γονείς: Kris Jenner, Caitlyn Jenner (πρώην Bruce)

Όταν η δημοφιλία δεν είχε ακόμη χτυπήσει κόκκινο για τις δυο αδερφές, οι δυο τους είχαν ξεκινήσει το brand τους Kendall & Kylie. Πριν πολλά χρόνια λοιπόν αποφάσισαν να λανσάρουν τύπου βίντατζ μπλουζάκια μόνο που οι στάμπες ήταν... τα πρόσωπα των Tupac, The Doors, Biggie Smalls, και Ozzy Ozbourne χωρίς να έχουν πληρώσει δικαιώματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 90 / position2: 453
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb