CELEBS

Αννα Βίσση και Μαρία Καβογιάννη τραγούδησαν μαζί και έγιναν viral

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο TikTok
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 21, 2022
Αννα Βίσση και Μαρία Καβογιάννη τραγούδησαν μαζί και έγιναν viral

Η Μαρία Καβογιάννη, φέτος, με την ερμηνεία της στο Maestro καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και αναρωτιόμαστε: υπάρχει κάτι που να μη μπορεί να κάνει, αυτό το υπέρ-ταλαντούχο πλάσμα; Χμ. Θα μπορούσαμε να πούμε… να τραγουδάει. Αλλά ακόμα και αυτή την “αδυναμία” της, έχει τον μοναδικό τρόπο να την κάνει… σκέτη απόλαυση. Κι αυτό, διότι η ηθοποιός πάνω απ’ όλα, είναι ακομπλεξάριστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και για του λόγου το αληθές, στα γενέθλια της καλής της φίλης Άννας Βίσση (έκλεισε τα 65 χρόνια στις 20/12) έδωσε… ρεσιτάλ ερμηνείας στο πιο απολαυστικό και αστείο ντουέτο με την “απόλυτη”, που έχουμε δει ποτέ!.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της η Άννα Βίσση και τραγούδησαν μαζί το θρυλικό «I Will Survive». Η, δε, Μαρία Καβογιάννη αν και δεν το έχει με το τραγούδι, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και ήταν απολαυστική.

Ειδικά, βλέποντας την να τραγουδάει το «I Will Survive» κρατώντας την τσαντούλα της και προσπαθώντας να διαβάσει τους στίχους… υπέροχη. Η Άννα Βίσση ανέβασε το βίντεο με το ντουέτο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες, έγιναν viral. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άννα Βίσση έγραψε για τη φίλη της: «Μαρία σε αγαπώ».

@annavissiofficial Μαρία σε αγαπώ ❤️ #iwillsurvive #mariakavogianni #annavissi #karaoke #birthdayparty #aboutlastnight #fun #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - annavissiofficial
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 344 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb