ENTERTAINMENT

Αυτό το διάσημο 90s ζευγάρι του Hollywood είναι ακόμα μαζί και πολύ ερωτευμένο

Είναι μαζί 25 χρόνια και υπέροχοι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτό το διάσημο 90s ζευγάρι του Hollywood είναι ακόμα μαζί και πολύ ερωτευμένο
Pink Collage

Η γλυκιά ηθοποιός Sarah Michelle Gellar και το hot boy των 90s Freddie Prinze Jr. είναι παντρεμένοι από το 2002 κι έχουν μαζί δύο παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα '"it couples" στα τέλη των 90s κι εξακολουθούν να είναι ένα υπέροχο ζευγάρι σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά. Αυτοί οι δύο είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις του Hollywood που επιβεβαιώνουν ότι μπορεί να υπάρξει μια όμορφη, υγιής σχέση μεταξύ δύο διάσημων αστέρων, μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ...

1997

Η Gellar και ο Prinze γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 1997 I Know What You Did Last Summer. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε στο PEOPLE το 2001 ότι αυτός και η Gellar «πραγματικά δεν είχαν βλέψεις ο ένας για τον άλλον» στην αρχή. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε περισσότερο. "Έπειτα, μια μέρα την πήγα με το αμάξι μέχρι το γυμναστήριο. Μιλήσαμε στο δρόμο και ήταν πολύ cool γκόμενα", είπε ο Prinze.

1999

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο χρόνια αργότερα, η Gellar έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην εμβληματική rom-com του μελλοντικού συζύγου της, She's All That. Όπως είπε ο σκηνοθέτης Robert Iscove στο Cosmopolitan το 2015, "[η Γκέλαρ] ήταν εκεί για να επισκεφτεί τον Freddie και τη ρωτήσαμε αν θα ερχόταν να το κάνει, και είπε ότι θα ερχόταν, αλλά δεν θα μιλούσε. Δε θα έλεγε ούτε λέξη. Εντάξει, δεν ξέρουμε γιατί δεν ήθελε να πει "Ευχαριστώ" ή "Όχι". Αλλά αυτό ήθελε και το έκανε. Και το να πάρουμε τη Buffy στην ταινία ήταν σίγουρα μεγάλη υπόθεση, γιατί εκείνη την περίοδο μεσουρανούσε».

2000

Οι δύο ηθοποιοί ήταν φίλοι για λίγο καιρό πριν βγουν στο πρώτο τους ραντεβού, και αυτό το ραντεβού ήταν στην πραγματικότητα ... ένα ατύχημα. "Ήμασταν φίλοι για πολύ καιρό. Είχαμε βγει σε πολλά δείπνα πριν.

Και υποτίθεται ότι θα πηγαίναμε με κάποιον άλλο και το τρίτο άτομο δεν κατάφερε να έρθει και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μόνοι", θυμάται η σταρ του Buffy και ανέφερε στο PEOPLE το 2020. «Ήμασταν μόνο δύο άτομα στο δείπνο», πρόσθεσε. «Είχαμε κάνει μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και ένα πολύωρο δείπνο και τα πράγματα απλά συνέβησαν». Ο Prinze σημείωσε ότι μετά το πρώτο τους ραντεβού, «δεν πήγα ραντεβού με άλλα κορίτσια, ούτε ήθελα καν να συνεχίσω ραντεβού με άλλα κορίτσια».

2002

Λιγότερο από δύο χρόνια αφότου η φιλία τους έγινε σχέση, η Gellar και ο Prinze αρραβωνιάστηκαν. Σύμφωνα με το ABC News, φέρεται να ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους σε ένα πάρτι για τα 24α γενέθλια της ηθοποιού.

Την ίδια χρονιά οι ηθοποιοί μοιράστηκαν ξανά την οθόνη στην ταινία Scooby Doo, ως Fred Jones και Daphne Blake.

Τον Σεπτέμβριο του 2002, η Gellar και ο Prinze αντάλλαξαν όρκους στο Μεξικό στο θέρετρο El Careyes. Η νύφη φορούσε ένα στράπλες φόρεμα Vera Wang για τη μεγάλη της μέρα, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα λινό κοστούμι Sy Devor. Οι διάσημοι καλεσμένοι στο γάμο του ζευγαριού ήταν οι Shannen Doherty και Wilmer Valderrama. «Έλαμπαν καθώς κοιτούσαν ο ένας τον άλλον», είπε ένας καλεσμένος. "Όλοι μπορούσαν να νιώσουν την αγάπη που μοιράζονταν. Ήταν τέλειο."

19 Σεπτεμβρίου 2009

Η Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr. υποδέχονται το πρώτο τους μωρό Η Gellar και o Prinze έγιναν γονείς για πρώτη φορά το 2009. Η κόρη του ζευγαριού, Charlotte Grace Prinze, γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου. Ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού είπε στο PEOPLE εκείνη την εποχή: «Η οικογένεια είναι πάνω από το φεγγάρι».

20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr. αποκτούν έναν γιο. Η οικογένεια του ζευγαριού μεγάλωσε κατά ένα άτομο με τον ερχομό του γιου τους, Rocky James Prinze.

Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram για τον εορτασμό των 7ων γενεθλίων του Rocky το 2019, η Gellar έγραψε: «Και ακριβώς όταν σκέφτηκα ότι δεν ήταν δυνατό να αγαπήσω έναν άλλον άνθρωπο όπως αγαπούσα την κόρη μου, πριν από επτά χρόνια σήμερα, γεννήθηκε ο γιος μου και εγώ έμαθα ότι δεν ήταν έτσι. Rocky, την ημέρα που γεννήθηκες, ορκίζομαι ότι η καρδιά μου τριπλασιάστηκε σε μέγεθος. Το γέλιο σου είναι το μόνο φάρμακο που θα χρειαστώ ποτέ και ο ενθουσιασμός σου για τη ζωή είναι το κίνητρό μου."

Σεπτεμβριος 2022

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Τον Σεπτέμβριο του 2022, το ζευγάρι έκλεισε δύο δεκαετίες γάμου. Για να γιορτάσουν το εντυπωσιακό κατόρθωμα, η Gellar και ο Prinze δημοσίευσαν αφιερώματα ο ένας στον άλλο στο Instagram και μοιράστηκαν φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους το 2002. Στο Instagram Story της, η Gellar μοιράστηκε επίσης μερικά αποσπάσματα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Prinze στο The Howard Stern Show λίγο πριν το γάμο τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο οικοδεσπότης Howard Stern ρώτησε το νεαρό Prinze αν πίστευε ότι ο γάμος του με την Gellar θα είχε διάρκεια και πόνταρε ενάντια στις πιθανότητες του ζευγαριού. «Λοιπόν, θα παντρευτείς τη Sarah Michelle Gellar, παρόλο που ξέρεις ότι αυτό δεν θα διαρκέσει;» ρώτησε ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής. «Ω, σίγουρα θα διαρκέσει», απάντησε η Prinze. Η Gellar έκανε tag τον Stern στην ανάρτηση και είπε αστειευόμενη: "Τι πιστεύεις; Νομίζω ότι μας χρωστάς".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celeb Style Πριν 95 εβδομάδες
6 celebrities που έφεραν πάλι στη μόδα τα 90s hairstyles
Κι εμείς φυσικά θέλουμε να τα δοκιμάσουμε!
Δάφνη Τσάρτσαρου
Entertainment Πριν 94 εβδομάδες
Τρελά fail: Αυτοί οι celebrities έχουν τα πιο αποτυχημένα κέρινα ομοιώματα
Αν δε μπορείς, απλά ...μην το κάνεις!
Δάφνη Τσάρτσαρου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 395 / position2: 1204
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb