ENTERTAINMENT

Όταν η Kirsten Stuart απάτησε τον Robert Patinson με τον σκηνοθέτη της

Το σκάνδαλο της πρωταγωνίστριας που συνέβη πριν 10 χρόνια!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Όταν η Kirsten Stuart απάτησε τον Robert Patinson με τον σκηνοθέτη της
Pink Illustration

Ο λόγος που έληξε άδοξα η σχέση της ηθοποιού με το συνάδελφό της Robert Pattinson!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 17 Ιουλίου 2012, η ​​Kristen Stewart πιάστηκε να απατάει τον Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη της Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. (Το Us Weekly δημοσίευσε την είδηση με αποκλειστικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 17 Ιουλίου.)

Το σκάνδαλο άφησε την ηθοποιό του Twilight «συντετριμμένη» επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη σχέση της με τον επί χρόνια φίλο της. Ο Sanders, ο οποίος έχει δύο μικρά παιδιά με την τότε σύζυγό του, το μοντέλο Liberty Ross είπε σε μια δήλωση ότι ήταν «εντελώς στενοχωρημένος» για τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένειά του.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, και τα δύο αντίστοιχα ζευγάρια έδωσαν τέλος στις σχέσεις τους. Εδώ, το Us προσφέρει ένα χρονοδιάγραμμα γεγονότων που οδηγούν στο σπαραγμό και όλα όσα έχουν συμβεί μετά το σκάνδαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθεί ένα μικρό χρονικό της σχέσης μεταξύ της πρωταγωνίστριας του Twilight και του εραστή της σκηνοθέτη, Rupert Sanders.


Αύγουστος 2011: H Stewart ξεκινά τα γυρίσματα της Snow White and the Huntsman με τον Sanders στην Αγγλία και την Ουαλία. Μια πηγή λέει στο Us Weekly ότι η ηθοποιός ήταν από «νωρίς κάθε μέρα» για δουλειά.

15 Μαΐου 2012: H Stewart και ο σκηνοθέτης απόλαυσαν ένα ομαδικό δείπνο με τους ηθοποιούς της Χιονάτης στο βιετναμέζικο εστιατόριο Monsieur Vuong στο Βερολίνο της Γερμανίας.

17 Ιουλίου 2012: Η 22χρονη τότε ηθοποιός συναντήθηκε με τον 41 ετών Sanders, για μια σειρά από μακιγιάζ στο Λος Άντζελες, όπου "συνεληφθησαν" από φωτογράφους. Οι δυο τους πέρασαν το απόγευμα οδηγώντας γύρω από το Λος Άντζελες αναζητώντας απόμερα μέρη.

19 Ιουλίου 2012: Ο Pattinson και η Stewart φάνηκαν ιδιαίτερα άνετοι κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού στο Hotel Cafe. Κατά τη διάρκεια της εξόδου τους στο Λος Άντζελες, «έσκυψε πάνω του», λέει ένας μάρτυρας, ο οποίος προσθέτει ότι τα vibes του ζευγαριού ήταν «χαριτωμένα».

22 Ιουλίου 2012: Η Stewart και ο Pattinson παρευρέθηκαν μαζί στα Teen Choice Awards 2012 στο Universal City της Καλιφόρνια. Οι σταρ βγήκαν στη σκηνή πιασμένοι χέρι χέρι και έδωσαν τα βραβεία τους στους θαυμαστές τους ενώ τους ευχαριστούσαν για την πολυετή υποστήριξή τους.

23 Ιουλίου 2012: Άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Us ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει μια εκρηκτική ιστορία ότι η Stewart συνελήφθη να απατάει τον Pattinson. Οι θαυμαστές μπήκαν στο Twitter για να εκφράσουν τη δυσπιστία και τη φρίκη τους για την ιδέα ότι η Stewart θα μπορούσε να είναι άπιστη στον Pattinson. Οι εξοργισμένοι Twi-hards ισχυρίστηκαν ότι οι φωτογραφίες ήταν Photoshop και δεν θα μπορούσαν να είναι της Stewart.

24 Ιουλίου 2012: Η Us κυκλοφόρησε ένα αποκλειστικό σύνολο φωτογραφιών από το event μακιγιάζ των Stewart και Sanders στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίας μακιγιάζ, «φαινόταν σαν να μην χορταίνουν ο ένας τον άλλον», σύμφωνα με έναν φωτογράφο. Η σύζυγος του Sanders έγραψε στο Twitter "Wow" λίγες στιγμές αφότου η Us τηλεφώνησε στον εκπρόσωπο του συζύγου της για σχόλιο. Στη συνέχεια απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter.

25 Ιουλίου 2012: Σε μια δημόσια διακήρυξη αγάπης για τον σύντροφό της, η ηθοποιός δημοσίευσε μια αγωνιώδη δήλωση συγγνώμης, λέγοντας: «Λυπάμαι βαθιά για το κακό και την αμηχανία που προκάλεσα στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όλους έχει επηρεάσει. Αυτή η στιγμιαία αδιακρισία έχει θέσει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι πολύ». O Sanders εξέδωσε τη δική του δήλωση, λίγο μετά την Stuart. «Είμαι εντελώς στενοχωρημένος για τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου», είπε ο Άγγλος σκηνοθέτης στο Us. «Η όμορφη γυναίκα μου και τα παραδεισένια παιδιά μου είναι το μόνο που έχω σε αυτόν τον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί». Το Twipocalypse έφτασε καθώς οι θαυμαστές προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την πραγματικότητα του σκανδάλου μετά την εξομολόγηση των Stewart και Sanders. Μια Twi-hard δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο-αντίδραση στη δήλωση της Stewart στο οποίο έκλαιγε στην κάμερα διαβάζοντας δυνατά. «Αν τον αγαπούσες τόσο πολύ, δεν θα το έκανες», είπε ανάμεσα σε δάκρυα. «Το θέμα είναι ότι ήσουν αρκετά ανόητη για να σε φωτογραφίσουν να το κάνεις! Μην είσαι τόσο ανόητη!»

26 Ιουλίου 2012: Με τον Pattinson να κρύβεται από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, μια πηγή κοντά στον ηθοποιό μας είπε ότι ήταν «πραγματικά θλιμμένος. Δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν ξέρει αν πρέπει να τη συγχωρήσει ή όχι». Μια άλλη πηγή κοντά και στα δύο αστέρια είπε στο Us ότι η Stewart ήταν συντετριμμένη. «Είναι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό της. Πραγματικά δεν κατηγορεί κανέναν εκτός από τον εαυτό της». Μια τρίτη πηγή πρόσθεσε: «Ο Rob είναι πέρα για πέρα συντετριμμένος. Είναι τόσο διαλυμένος. Είναι σοκαρισμένος που μπορούσε να τον πληγώσει και να τον ταπεινώσει με αυτόν τον τρόπο». Η ηθοποιός του Pattinson's Water for Elephants, Ρις Γουίδερσπουν, πρόσφερε το ήρεμο ράντσο της, ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Οτζάι της Καλιφόρνια για να μείνει ο ηθοποιός για να ξεφύγει από το σκάνδαλο.

Σεπτέμβριος 2012: Πηγές αποκάλυψαν στο Us ότι η Stewart και ο Pattinson «είχαν μια δραματική επανασύνδεση». «Το επεξεργάζονται», είπε η πηγή. «Είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της». Μετά τη συμφιλίωση, ο Robert επέστρεψε στη Stewart.

15 Οκτωβρίου 2012: #RobstenIsUnbroken! Ο Pattinson και η Stewart ενθουσίασαν τους θαυμαστές όταν φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο της apist;iaw. Το επανενωμένο ζευγάρι εθεάθη να κάνει μια οικεία συνομιλία έξω από ένα μπαρ του Λος Άντζελες.

17 Οκτωβρίου 2012: Ο Sanders και η επί 11 χρόνια σύζυγός του Ross φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι μετά από μια προφανή συμβουλευτική συνεδρία ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 251 / position2: 781
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb