ENTERTAINMENT

Αυτοί οι celebrities στο σχολείο ήταν θύματα bullying

Ποιους διάσημους τους κορόιδευαν οι συμμαθητές τους και γιατί;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτοί οι celebrities στο σχολείο ήταν θύματα bullying

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σχολεία σε λίγες ημέρες ανοίγουν και εκτός από τα μαθήματα και τις λοιπές υποχρεώσεις των μαθητών, καλό είναι να θυμόμαστε ότι το ζήτημα του bullying υπήρχε και ακόμα καλά κρατεί.

Πολλοί από εμάς είχαμε νιώσει άσχημα από κοροϊδευτικά σχόλια συμμαθητών μας, ενώ κάποιοι ακόμα έχουν βιώσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις με συνθήκες που τους οδηγούσαν στο να αποστρέφονται εντελώς το σχολείο και να το αποφεύγουν πάση θυσία. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα άτομα υπάρχουν και πολλοί celebrities που όταν ακόμα ήταν άσημοι είχαν πολύ δυσάρεστες εμπειρίες από τα σχολικά τους χρόνια.

Megan Fox

Η διάσημη καλλονή όχι μόνο δεν ήταν η θεά του σχολείου, αλλά συχνά αναγκαζόταν να τρώει στις τουαλέτες για να αποφύγει τις συμμαθήτριές τους. Στο γυμνάσιο, η Fox, ήταν πολύ ντροπαλή και πάλευε να κάνει φίλες, άλλα οι περισσότεροι φίλοι της ήταν αγόρια. Αυτό δεν την έκανε πολύ δημοφιλή στα κορίτσια και για να αποφύγει τους χλευασμούς τους, έτρωγε συχνά το μεσημεριανό της σε έναν πάγκο του μπάνιου.

Jessica Alba

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κούκλα ηθοποιός δεν ήταν τόσο όμορφη ή κουλ όταν ήταν στο γυμνάσιο. Αντίθετα, την έκαναν να νιώθει ξένη και δεχόταν τόσο άσχημο bullying που ο πατέρας της έπρεπε να τη συνοδεύει καθημερινά για να μη δέχεται επίθεση. Έτρωγε το μεσημεριανό της στο ιατρείο, ώστε να μην χρειάζεται να καθίσει με τα άλλα κορίτσια. Τη χτυπούσαν και την κορόιδευαν συνεχώς. Εκτός από το ότι είναι μικτής φυλής, οι γονείς της δεν είχαν χρήματα, επομένως δεν φορούσε ωραία ρούχα ή καινούρια σακίδια, ενώ δεν ήταν τόσο cool και alternative για να καπνίζει και να μένει έξω ως αργά. 

Sandra Bullock

Ως παιδί, η Sandra Bullock και η μικρότερη αδερφή της ταξίδευαν συχνά μεταξύ του πατρικού σπιτιού τους στη Βιρτζίνια και στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τη μητέρα τους Χέλγκα να παίζει στην όπερα. Λέει, ότι αυτό το αέναο πήγαινε-έλα δεν της έδινε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τι ρούχα ήταν της μόδας εκείνη την εποχή και ως εκ τούτου τα παιδιά στο σχολείο της συχνά την κορόιδευαν επειδή φορούσε περίεργα γερμανικά ρούχα. "Είχα επιστρέψει (στο σχολείο) από την Ευρώπη και έμοιαζα με κλόουν σε σύγκριση με τον ωραίο τρόπο που φαίνονταν και ντύνονταν οι άλλοι μαθητές. Αυτό τους έδωσε αρκετή τροφή. Ακόμα θυμάμαι το όνομα και το επίθετο καθενός από αυτά τα παιδιά που ήταν κακά μαζί μου!», είπε.

Christian Bale

Η πρόωρη επιτυχία του Christian Bale τον έκανε στόχο για νταήδες. Ο Christian Bale εμφανίστηκε στην πρώτη του διαφήμιση σε ηλικία 9 ετών και όταν ήταν 12 ετών ο Steven Spilberg τον επέλεξε από μια ομάδα περισσότερων από 4.000 νεαρών ηθοποιών για να παίξει τον ρόλο του Jim Graham στο Empire of the Sun. Η ερμηνεία του, του χάρισε το Βραβείο Νεαρού Καλλιτέχνη για τον Καλύτερο Νεαρό Ηθοποιό σε Ταινία και το Βραβείο Εθνικού Συμβουλίου Κριτικής για την Εξαιρετική Νεανική Ερμηνεία και τον έκανε διάσημο σε μια νύχτα. Όμως η προσοχή ήταν ανησυχητική για τον νεαρό Bale και η φήμη του προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο σχολείο. «Δεν ήταν καλή στιγμή», είπε. «Ήμουν θύμα εκφοβισμού, ενώ κάποια παιδιά με κλωτσούσαν και με χτυπούσαν κάθε μέρα».

Justin Timberlake

Ο τραγουδιστής και χορευτής ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα αρκετά νωρίς. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει βιώσει εκφοβισμό στο σχολείο. «Μεγαλώνοντας στο σχολείο, κανείς δε με αποκάλεσε ποτέ ξεχωριστό», είπε στα βραβεία iHeartRadio, «Αντίθετα, με αποκαλούσαν διαφορετικό, με έλεγαν περίεργο, με αποκαλούσαν δύο άλλες λέξεις που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση". Ευτυχώς, είχε υποστήριξη στο σπίτι για να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει. «Ευτυχώς, λοιπόν η μητέρα μου με έμαθε ότι το να είσαι διαφορετικός ήταν καλό πράγμα, ότι το να ξεχωρίζεις σήμαινε ότι μπορούσες να κάνεις τη διαφορά, οπότε απόψε θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 186 / position2: 1330
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb