CELEBS

5 celebrity σκάνδαλα των 90`s που πάμε στοίχημα πως ξέχασες

Εμείς δεν ξεχάσαμε τίποτα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 celebrity σκάνδαλα των 90`s που πάμε στοίχημα πως ξέχασες
COLLAGE

Μπορεί να τα ξέχασες, μπορεί να μην τα πρόλαβες. Είναι όμως όλα, ένα κι ένα. Και αποδεικνύει πως πάντα, πίσω από τις κλειστές πόρτες γίνονται πράγματα που ούτε φανταζόμαστε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Woody Allen παραδέχτηκε ότι έβγαινε με την ανεπίσημα πρώην θετή του κόρη το 1992. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997. «Οταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν κάτι σοβαρό. Δεν προοριζόταν για κάτι σοβαρό. Ομως οι σχέσεις έχουν τη δική τους πορεία που δεν ελέγχουμε πάντα. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και περνούσαμε υπέροχα. Αρχίσαμε να μένουμε μαζί και περνούσαμε υπέροχα. Η διαφορά της ηλικίας δεν είχε για εμάς καμία σημασία. Ολα έμοιαζαν να δουλεύουν ρολόι, με έναν μαγικό τρόπο...» παραδέχτηκε μετά από πολλά πολλά χρόνια ο ίδιος.

Η σχέση μεταξύ της πριγκίπισσας Diana, του πρίγκιπα Charles, της Camilla και του James Gilbey μάγεψε τον κόσμο τη δεκαετία του '90. Η Diana στράφηκε συχνά στον παλιό της φίλο James Gilbey κατά τη διάρκεια του ταραχώδους γάμου της. Ο Gilbey, επανασυνδέθηκε με την πριγκίπισσα στα τέλη της δεκαετίας του '80 και βρέθηκαν στο επίκεντρο ενός σκανδάλου όταν διέρρευσε η ηχογράφηση μιας από τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη έρευνα για τον Michael Jackson ξεκίνησε το 1993, αφού ο σταρ της ποπ κατηγορήθηκε για παιδεpαστία - του 13χρονου Jordan Chandler.  Ξεκίνησε μια αστυνομική έρευνα για τον pop star, η οποία περιελάμβανε μια επιδρομή στο Neverland Ranch και μια έρευνα. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί απορρίφθηκαν όταν ο Jackson πλήρωσε στην οικογένεια Chandler έναν τεράστιο ποσό μετά από διακανονισμό που αναφέρθηκε ότι ήταν περίπου 23 εκατομμύρια δολάρια. Ο Jordan αυτοκτόνησε.

Η Julia Roberts έγινε runnaway bride στην πραγματική ζωή αφού ακύρωσε τον προγραμματισμένο γάμο της με τον Kiefer Sutherland για να φύγει στην Ιρλανδία με τον φίλο του γαμπρού, Jason Patric, 3 μέρες πριν την τελετή!

Ο Hugh Grant συνελήφθη με μια εργαζόμενη του σeξ ενώ έβγαινε με την Elizabeth Hurley το 1995. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι το έκανε εξαιτίας της απόγνωσής του όταν είδε το αποτέλεσμα της πρώτης του ταινίας «Nine Months». Όπως αποκάλυψε ο Hugh, η διάθεσή του ήταν τόσο πεσμένη που ένιωσε να κυριεύεται από εσωτερική αμφισβήτηση, οπότε «το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 635 / position2: 1212
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb