CELEBS

Η αποκάλυψη που έκανε η Κate Moss για αυτή την εμβληματική φωτογράφηση του `92

Εκείνη ήταν μόλις 18 ετών και ένιωθε τρομερά άσχημα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η αποκάλυψη που έκανε η Κate Moss για αυτή την εμβληματική φωτογράφηση του `92
COLLAGE

Το μοντέλο συζήτησε την topless φωτογράφισή της για την καμπάνια του Calvin Klein το 1992 σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC την Κυριακή.

Η Moss, η οποία διευθύνει το πρακτορείο Kate Moss σήμερα και εκπροσωπεί μοντέλα όπως η κόρη της Lila, είπε ότι ήταν τόσο ανήσυχη πριν από τη φωτογράφιση που ένας γιατρός κατέληξε να της συνταγογραφήσει Valium.

"Πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου καλά πριν από το γύρισμα. Για περίπου μία ή δύο εβδομάδες, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και είχα έντονο άγχος", κάνοντας συχνά εμετό.

Για το γύρισμα, η Moss και ο Wahlberg που δεν φορούσαν τίποτα από πάνω έπρεπε να αγκαλιαστούν για τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της καμπάνιας. Εκείνη ήταν μόλις 18 ετών και ένιωθε τρομερά άσχημα.

Μιλώντας στη Lauren Laverne, είπε ότι ο άντρας της φωτογράφησης, δεν την έκανε να νιώθει ευπρόσδεκτη ή να την εκτιμούν στα γυρίσματα. «Ήταν πολύ φαλλοκράτης και όλα αφορούσαν αυτόν», είπε για τον σταρ του κινηματογράφου. Η Laverne συνέχισε ρωτώντας τη Moss εάν ένιωθε αντικείμενο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, στο οποίο είπε ναι.

"Ναι, εντελώς. Και ευάλωτη και φοβισμένη", είπε. "Νομίζω ότι έπαιξαν με την ευαισθησία μου αυτή και την εκμεταλλεύτηκαν προς όφελός τους προφανώς", συνέχισε προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι ήταν και ο λόγος που τη διάλεξαν.

"Ήμουν αρκετά νέα και αθώα, οπότε ο Calvin το λάτρεψε αυτό" είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 355 / position2: 735
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb