ΜΑΛΛΙΑ

5 celebrity beauty looks για να εμπνευστείς αν παντρεύεσαι φέτος

Inspo από τις celebrity νύφες
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 celebrity beauty looks για να εμπνευστείς αν παντρεύεσαι φέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrity brides σου δίνουν έμπνευση για τον γάμο σου.

Αν παντρεύεσαι φέτος και δεν έχεις πολυσκεφτεί τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, έχουμε μερικές ιδέες. Οι celebrities, με τους συνεργάτες που έχουν και τους ειδικούς, έχουν σίγουρα πολλή βοήθεια με τα looks τους. Τα beauty looks τους φωτογραφίζονται και γίνονται viral. Αν έχεις ξεχάσει κάποιο, ή ψάχνεις να θυμηθείς ποιο ήθελες να κάνεις save, σου έχουμε βρει 5 top για να επιλέξεις.

5 celebrity beauty looks για να εμπνευστείς αν παντρεύεσαι φέτος:

Chloë Sevigny

Το bridal look που συζητιέται αυτές τις μέρες, είναι αυτό της Chloë Sevigny. To χαμηλό σινιόν με τη χωρίστρα στη μέση είναι πολύ chic. Επίσης, τo ροδαλό χρώμα στα μάγουλα, είναι το trend της εποχής.

Nicola Peltz Beckham

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Nicola Peltz Beckham, είναι από τις πιο εντυπωσιακές νύφες που έχουμε δει τελευταία. Έκανε τη διαφορά με τα μαλλιά πιασμένα μισά και τις curtain bangs της. Το μακιγιάζ, κινείται σε ροζ αποχρώσεις με ελαφρύ ανοιχτόχρωμο smokey eye.

Kourtney Kardashian  

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους είναι της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker. Μετά την τελετή στο Las Vegas, αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο επίσημο. Το μακιγιάζ της δεν ήταν πολύ έντονο, ενώ επέλεξε wet look στα μαλλιά κάτω από το πέπλο. Κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. 

Hailey Bieber

Για ακόμα μια φορά, η Hailey Bieber, μας εντυπωσίασε με το beauty look της. Διάλεξε κι εκείνη το χαμηλό κότσο για τη μεγάλη μέρα, και ένα απλό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

Ariana Grande

Η Ariana Grande ήταν μια νύφη έτσι όπως την περιμέναμε. Έκανε το signature χτένισμά της με πιασμένα τα μισά μαλλιά και ένα κοντό πέπλο. Το eyeliner ήταν έντονο, αλλά τα υπόλοιπα όχι τόσο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 723 / position2: 1131
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb