ΣΧΕΣΕΙΣ

Έτσι θα καταλάβεις αν έχεις μπλέξει με «μαμάκια»

Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα καταλάβεις αν έχεις μπλέξει με «μαμάκια»
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές, ολόκληρες σχέσεις χαλάνε γιατί ο άντρας είναι κολλημένος με την μητέρα του και την ακούει τυφλά, σε ό,τι και αν του πει να κάνει. Επειδή αυτό δεν είναι υγιές και δε θα οδηγήσει πουθενά δυο ανθρώπους, τα παρακάτω σημάδια θα σου δείξουν αν βγαίνεις με έναν μαμάκια και από εκεί και πέρα θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις.

Η βασική του προτεραιότητα είναι η μητέρα του: Μπορεί να μην την έχεις γνωρίσει προσωπικά, όμως ο καλός σου τυχαίνει να ακυρώνει ραντεβού σας τελευταία στιγμή γιατί εκείνη τον χρειάζεται για λόγους όπως το να της ρυθμίσει την τηλεόραση ή να τις αλλάξει τις λάμπες ή μπορεί να έχει κάθε Κυριακή του κλεισμένη μαζί της.

Είναι απών από τη σχέση ή ζητάει πολλά: Μπορεί εκείνος να δείχνει σαν τον ιδανικό άντρα, όμως καμιά κοπέλα δεν έμεινε μαζί του για καιρό, ενώ η μεγαλύτερη του σχέση κράτησε λίγους μήνες. Η μη υγιής προσκόλληση στη μητέρα του, ίσως να είναι το πρόβλημα που δεν τον αφήνει να προχωρίσει στην προσωπική του ζωή.

Γίνεται άλλος άνθρωπος όταν είναι με την μητέρα του: Αν δείχνει αναστατωμένος ή χαρούμενος ή αν γενικά είναι σαν να βλέπεις άλλον άνθρωπο όταν είναι κοντά της, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί στην ουσία έχεις μπροστά σου μια αντίζηλο που δεν μπορείς να ανταγωνιστείς με τίποτα.

Είναι «απών» από τη σχέση ή απαιτεί υπερβολικά πολλά: Μπορεί να δείχνει πολύ αποστασιοποιημένος και συναισθηματικά μη διαθέσιμος ή μπορεί να κάνει love bοmbing, θέλοντας να αντικαταστήσει την παθολογική σχέση που έχει με την μητέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 695 / position2: 1362
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb