SKIN CARE

4 φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσουν φυσικά τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σου

Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά προϊόντα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
4 φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσουν φυσικά τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως θέλεις να αποκτήσεις πιο πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες;

Στις μέρες μας, τα πυκνά φρύδια είναι μεγάλο trend. Επιπλέον, πολλές γυναίκες ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν μακριές βλεφαρίδες χωρίς να βάζουν τόνους μάσκαρα. Οι τεχνικές που εμφανίζονται είναι όλο και περισσότερες.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς, είναι το brow lamination, αλλά και η τοποθέτηση lash extensions. Ωστόσο, αν θέλεις πιο φυσικούς τρόπους να έχεις πιο πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες, αναζητήσαμε και βρήκαμε μερικούς. Επιπλέον, σίγουρα κάποιοι από αυτούς έχουν και χαμηλότερο κόστος από προϊόντα ή τεχνικές. 

4 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσεις πιο πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες:

Aloe Vera

Οι ιδιότητες της aloe vera, την καθιστούν χρήσιμη στον τομέα της ομορφιάς. Την βρίσκουμε σε πολλά προϊόντα, όπως κρέμες προσώπου, σώματος και άλλα πολλά. Επειδή είναι στην ουσία ένα φυτό που περιλαμβάνει πολύ νερό, βοηθά στην ενυδάτωση. Σύμφωνα με ειδικούς, το φυτό της αλόης, βοηθά τα φρύδια και τα μαλλια σου να είναι πιο υγιή και πιο πλούσια. Μπορείς να πάρεις το φυτό, να κόψεις ένα φύλο και να απλώσεις κατευθείαν το υγρό στα σημεία που θέλεις. Αλλιώς, μπορείς να αγοράσεις ένα gel αλόης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Chaim Farm | Kosher Farm (@lchaimfarm)

Αμυγδαλέλαιο

Το αμυγδαλέλαιο, χρησιμοποιείται κι αυτό σε πάρα πολλές περιπτώσεις, όπως το έκζεμα για παράδειγμα. Σύμφωνα με ειδικούς, προστατεύει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και βελτιώνει τα σημάδια στο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να δυναμώσει και να απαλύνει τις τρίχες σου, ενώ παράλληλα, τις ενυδατώνει.

Έλαιο δενδρολίβανου

Ακόμα ένα φυτικό έλαιο που χρειάζεσαι είναι αυτό του δενδρολίβανου. Χρησιμοποιείται στο δέρμα, εξαιτίας των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του. Μειώνει το αίσθημα κνησμού στο κεφάλι και γι’ αυτό θα το βρεις και σε προϊόντα για τα μαλλιά. Μπορείς να απλώνεις λίγο έλαιο κάθε βράδυ στα φρύδια σου, ώστς να δεις διαφορά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanvi Bagawadmath (@tanvi.sandeep)

Καστορέλαιο

Ίσως το πιο γνωστό έλαιο για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, είναι το καστορέλαιο. Βοηθά τις βλεφαρίδες να μην σπάνε και να είναι πιο ενυδατωμένες. Για τον λόγο αυτόν, βλέπεις πιο δυνατές τις τρίχες σου και εφόσον δεν σπάνε, φαίνονται και περισσότερες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 89 εβδομάδες
Πως θα ανανεώσεις πανεύκολα την αντηλιακή προσώπου ακόμα και αν φοράς makeup
Για να μην χαλάς το μακιγιάζ σου
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb