Μια wedding planner εξηγεί πού ξοδεύουν άδικα τα λεφτά τους τα ζευγάρια

Καλό θα ήταν να παραλείψετε αυτά τα έξοδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μια wedding planner εξηγεί πού ξοδεύουν άδικα τα λεφτά τους τα ζευγάρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό ενός γάμου, κάθε απόφαση έχει ένα βαρύ τίμημα. Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ζευγάρια να συνειδητοποιούν μόνο πόσα χρήματα σπαταλούν σε περιττά έξοδα κατόπιν εορτής.

Ευτυχώς, οι επαγγελματίες του Insider πήραν μερικούς από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες γάμου για να αποκαλύψουν τα trends που καλό θα ήταν να παραλείψετε τη μεγάλη μέρα σας.

Σαμπανιες

Η Marie Kubin, ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Rent My Wedding, αποκάλυψε ότι αυτό το trend είναι ακριβό και είναι επίσης λίγο ξεπερασμένο. Είπε: «Δεν αρέσει σε όλους τους επισκέπτες η σαμπάνια, οπότε σχεδόν πάντα θα μένουν γεμάτα ποτήρια στο τραπέζι και επιπλέον πολλά κλειστά μπουκάλια. Αυτά είναι πεταμένα χρήματα».

Μπαλόνια ως σκηνικά

Δεν χρειάζεται να δώσετε ένα σκασμό λεφτά για στολισμό. «Δεν θέλετε η δεξίωση σας να μοιάζει με πάρτι γενεθλίων», είπε η Marie . «Τα σκηνικά με μπαλόνια σπάνια παρέχουν μια κομψή εμφάνιση που αξίζει». Εάν θέλετε μια περιοχή αφιερωμένη στη λήψη φωτογραφιών, προτείνει να χρησιμοποιήσετε λίγο πράσινο ως φόντο - πάρτε καλύτερα κάποια φυτά που θα σας μείνουν ή βρείτε ένα σημείο με λουλούδια - ή αγοράστε λουλούδια!

Εξατομικευμένες χαρτοπετσέτες και καρτελάκια

Πιθανότατα έχετε πάει σε γάμο όπου το ζευγάρι έχει προσθέσει τα αρχικά του ή ακόμα και την ημερομηνία του γάμου σε χαρτοπετσέτες. Και πιθανότατα οι περισσότεροι να μην το πρόσεξαν καν! Γιατί λοιπόν να σπαταλήσετε χρήματα σε αυτά για τη μεγάλη σας μέρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kiana Jepsen, υπεύθυνη εκδηλώσεων και γάμου για το Hyatt Regency Maui Resort and Spa, δήλωσε: «Οι τυπωμένες χαρτοπετσέτες είναι μια ακριβή λεπτομέρεια που συνήθως ελάχιστα παρατηρείται σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η χρήση απλών χαρτοπετσετών κοκτέιλ σε χρώμα ή στάμπα που ταιριάζει με το θέμα του γάμου μπορεί να είναι μια φθηνότερη επιλογή».

Εκτυπώσεις παντός είδους

Μπορεί να είναι ωραίο να κοιτάξουν τις εκτυπώσεις σας για ένα δευτερόλεπτο, αλλά στην πραγματικότητα, κανείς δεν πρόκειται να τις εκτιμήσει όσο θα έπρεπε!

Ο Cavin Elizabeth, φωτογράφος γάμου και ιδιοκτήτης της couture μπουτίκ γάμου The White Flower, είπε στο Insider ότι η τάση μπορεί να ανεβάσει επικίνδυνα αυτό το μπάτζετ! «Η τελετή σας δεν είναι ένα περίπλοκο επιχειρηματικό σεμινάριο που χρειάζεται τόσο χαρτομάνι - δεν είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 781 / position2: 1843
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb