ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Ο Doctor Strange επιστρέφει, το ίδιο και το Downton Abbey

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή - Δωμάτιο 108 - Οι Πικροδάφνες - Full Time - 100% Λύκος
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες της εβδομάδας: Ο Doctor Strange επιστρέφει, το ίδιο και το Downton Abbey
@variety.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

του Σάμ Ράιμι. Με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Ολσεον, Τσιουετέλ Ετζιόφορ, Μπένεντικτ Γουόνγκ.

Περιπέτεια 2022, ΗΠΑ 126’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν το AVENGERS: ENDGAME, o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά - που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό - θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή (Downton Abbey: A New Era)

του Σάιμον Κέρτις. Με τους Χιου Μπόνβιλ, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Μάγκι Σμιθ, Μισέλ Ντόκερι, Λόρα Καρμάικλ.

Δραματική 2022, Ην. Βασίλειο – ΗΠΑ 125’

Βρισκόμαστε στο 1928 και η οικογένεια του Downton μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, είναι παρόντες στο γάμο του Τομ Μπράνσον με την Λούσι Σμίθ. Οι ανακατατάξεις είναι πολλές. Απρόσμενα τηλεφωνήματα με ανέλπιστα μαντάτα και επισκέψεις που θα ταράξουν την ησυχία. Oμως η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά την Κοντέσα του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, η οποία έχει αποκτήσει μια βίλα στη Νότια Γαλλία που αλλάζει τα δεδομένα της διαθήκης της.

Δωμάτιο 108 (L' Ennemi)

του Στεφάν Στρεκέρ. Με τους Ζερεμί Ρενιέ, Αλμά Χοδορόφσκι, Εμανουελ Μπερκό.

Δραματική 2021, Βέλγιο – Γαλλία 105’

Ένας διάσημος πολιτικός κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του που βρέθηκε νεκρή. Eνα βράδυ, στο δωμάτιο 108 του ξενοδοχείου τους. Είναι αθώος ή ένοχος; Κανείς δεν ξέρει. Και ίσως να μην ξέρει και ο ίδιος.

Οι Πικροδάφνες

της Πάολας Ρεβενιώτη.

Ντοκιμαντέρ 2021, Ελλάδα 67’

Η Πάολα, η Μπέτυ και η Εύα, τρεις τρανς γυναίκες που γνωρίζονται μεταξύ τους περισσότερα από σαράντα χρόνια, σε μια νυχτερινή βόλτα στην Αθήνα επισκέπτονται ξανά τους δρόμους της πόλης που ξεκίνησαν τη σeξεργασία από νεαρή ηλικία, τα μέρη στα οποία χάρηκαν τη ζωή, αγάπησαν και αγαπηθήκαν, τα μέρη στα οποία αγωνίστηκαν, έζησαν και αντιστάθηκαν ηρωικά.

Full Time (À Plein Temps)

του Ερίκ Γκραβέλ. Με τους Λορ Καλαμί, Αν Σουάρες, Ζενεβιέβ Μινς, Νολάν Αριζμαντί, Συρίλ Γκουέι.

Δραματική 2021, Γαλλία 87’

Η Ζουλί που πασχίζει να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά έξω από το Παρίσι, καταφέρνει να κλείσει μια συνέντευξη για τη δουλειά που πάντα ήθελε. Την ημέρα της συνέντευξης, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια γενική απεργία που παραλύει τα μέσα μεταφοράς. Θα χρειαστεί να παλέψει ενάντια στο χρόνο για να διατηρήσει την εύθραυστη ισορροπία που έχει εξασφαλίσει.

100% Λύκος (100% Wolf)

των Φιν Εντκουιστ και Αλεξ Στάντερμαν. Με τις φωνές των (στα ελληνικά) Χάρη Αριστείδου, Κούλη Νικολάου, Μαρίας Κάνθερ, Μάρκου Δρουσιώτη, Ιωάννας Παπαμιχαλοπούλου, Ζωής Κυπριανού, Αρη Κυπριανού, Θανάση Δρακόπουλου, Εφης Χαραλάμπους, Νάτιας Χαραλάμπους.

Animation 2020, Αυστραλία – Βέλγιο – Ολλανδία – Γαλλία – Γερμανία 96’

Ο Φρέντι Λουπέν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν ο νεότερος απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Τρέμοντας την ώρα της πρώτης μεταμόρφωσής του σε λύκο στα 14 του, ο Φρέντι διαπιστώνει με έκπληξη και τρόμο, πως τελικά, αντί για αιμοβόρος λύκος, μεταβάλλεται σ’ ένα… λευκό-ρόζ και φουντωτό σκυλί κανίς! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φρέντι, σαν σκύλος, βιώνει τη δύσκολη ζωή του αδέσποτου στο δρόμο, για να καταλήξει σε μια «σκυλο-φυλακή»! Θα τα καταφέρει να αποδράσει από εκεί; Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος που τον ακολουθεί κατά πόδας, και θα αποδείξει τέλος πάντων ο Φρέντι πως είναι 100% λύκος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
29 / position1: 107 / position2: 268
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb