WELLNESS

Το ωραιότερο AirBnb στο Παρίσι είναι το Moulin Rouge, με μόλις 1 δολάριο το βράδυ

Voulez-vous coucher avec moi ce soir
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το ωραιότερο AirBnb στο Παρίσι είναι το Moulin Rouge, με μόλις 1 δολάριο το βράδυ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Voulez-vous coucher avec moi ce soir σε αυτό το αποπνικτικό ορόσημο του Παρισιού που σύντομα θα ανοίξει στο κοινό ;

Με μόλις 1 $ ανά διανυκτέρευση, μπορείτε να μείνετε μέσα στον περίφημο ανεμόμυλο του Moulin Rouge — ο οποίος θα είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση για πρώτη φορά στην ιστορία.

Βρίσκεται στην άκρη της αγαπημένης για τους τουρίστες γειτονιάς της Μονμάρτρης κοντά στο Pigalle, το καμπαρέ (το όνομα του οποίου στα αγγλικά μεταφράζεται σε Red Mill) θεωρείται το σπίτι του γαλλικού can-can - ένα νούμερο που έγινε δημοφιλής χορός της μουσικής αίθουσας τη δεκαετία του 1840. .

Σύμφωνα με την καταχώριση της Airbnb, «οι καλεσμένοι θα δουν επιτέλους πίσω από τις βελούδινες κουρτίνες του θρυλικού ορόσημου, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στα παρασκήνια στο θέατρο, ενός παραδοσιακού γαλλικού γεύματος τριών πιάτων, των καλύτερων θέσεων κατά τη διάρκεια της περίφημης παράστασης Féerie του Moulin Rouge και μιας διανυκτέρευσης μέσα στον εμβληματικό ανεμόμυλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά αν η τρελή χαμηλή τιμή ενός δολαρίου για να μείνετε σε ένα από τα πιο εμβληματικά ακίνητα του κόσμου ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, αυτό είναι επειδή είναι. Μόνο τρεις μεμονωμένες διανυκτερεύσεις στις 13, 20 και 27 Ιουνίου είναι διαθέσιμες και οι πιθανοί επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν αίτηση για μια θέση την Τρίτη 17 Μαΐου.

Η Airbnb συνεργάστηκε με τον Γάλλο ιστορικό του 19ου αιώνα, Jean-Claude Yon, ο οποίος χρειάστηκε έναν μήνα για να ανακαινίσει τον ανεμόμυλο ακριβώς όπως θα ήταν, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Έρχεται ακόμη και με ένα μυστικό δωμάτιο, το οποίο «ζωντανεύει την τέχνη και τον ρομαντισμό της εποχής της Belle Époque για μια εμπειρία μέσα στο χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 300 / position2: 990
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb