CELEB STYLE

Πρέπει να δεις το... κάστρο του Sting στο Wiltshire

Το κύριο σπίτι του Sting και της γυναίκας του, Trudie είναι το Lake House στο Wiltshire
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πρέπει να δεις το... κάστρο του Sting στο Wiltshire

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κύριο σπίτι του Sting και της συζύγου του Trudie Styler είναι το Lake House, ένα αρχοντικό του 16ου αιώνα αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών που βρίσκεται στο Wiltshire.

Το ζευγάρι το αγόρασε το 1990 και από τότε μένει εκεί.

Βρίσκεται σε ένα κτήμα 800 στρεμμάτων και διαθέτει τα πάντα, από το δικό του στούντιο ηχογράφησης μέχρι μια κάβα και μια βιολογική φάρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη στο Architectural Digest το 2007, η Trudie θυμήθηκε τη στιγμή που είπε στον Sting ότι τους είχε βρει το τέλειο σπίτι.

«Του είπα ότι μου άρεσε», εξήγησε. "Ρώτησε γιατί ήθελα να το αγοράσω. Του έδωσα πολλούς λόγους. Επικράτησε σιωπή. Μετά του είπα ότι υπήρχε ένα δέντρο 350 ετών στον κήπο. "Αγόρασέ το" ήταν η γρήγορη απάντηση." Κατά τη μετακόμισή του, κάθε μέλος της οικογένειας όρισε τον δικό του χώρο.

«Ο Sting πήρε την τραπεζαρία για το στούντιο του», είπε ο Trudie στο Architectural Digest. «Σχεδίασε τη βιβλιοθήκη, άρα αυτός είναι ο χώρος του, επίσης χρησιμοποιεί το σπιτάκι των σκαφών ως χώρο για απόδραση. Έπρεπε κι εγώ φυσικά, να έχω ένα δωμάτιο που ήταν δικό μου. Ηταν ένα από τα δωμάτια στον κάτω όροφο, αλλά έπρεπε να έχει μια θέση για το πιάνο». Η Trudie μοιράζεται συχνά εικόνες από το σπίτι και τον κήπο! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 231 / position2: 460
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb