ΜΟΔΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Κατερίνα φτιάχνει τις τσάντες των ονείρων σου

The No Name Brand
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Κατερίνα φτιάχνει τις τσάντες των ονείρων σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μαγικά της τσαντάκια έχουν αρχίσει να κάνουν αίσθηση. Ήταν η στιγμή να γνωριστούμε και να σας την γνωρίσουμε. Η Κατερίνα, το κορίτσι πίσω από το The No Name Brand μας βάζει στον κόσμο της!

Πες μας μερικά λόγια για το κορίτσι που κρύβεται πίσω από το ΝΟ ΝΑΜΕ!

Πίσω από το The No Name Brand βρίσκεται ένα κορίτσι με πάθος για τη μόδα το αυθεντικό στυλ που πιστεύει στην μοναδικότητα, τη δημιουργία, την αυθεντικότητα και στη διαρκής εξέλιξη. Είναι 27 χρονών, μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία. Πάντοτε όμως, από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήταν ερωτευμένη με το χώρο της μόδας και με τους ανθρώπους που πραγματοποιούν τα όνειρα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕋𝕙𝕖 ℕ𝕠 ℕ𝕒𝕞𝕖 𝔹𝕣𝕒𝕟𝕕 (@the_noname_brand)

Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τις τσάντες;

Πριν 1,5 χρόνο το πήρα απόφαση (μέσα στην πανδημία) καθώς βρέθηκα με τον κατάλληλο ελεύθερο χρόνο για να μπορέσω να το χτίσω όλο αυτό. Η τσάντα είναι θεωρώ το πιο βασικό και σημαντικό αξεσουάρ για κάθε άνθρωπο οπότε θέλω να δημιουργώ ιδιαίτερες τσάντες που θα καλύπτουν τις ανάγκες τω πελατών μου. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το No Name και από τότε κάθε μέρα εξελίσσεται και μεγαλώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕋𝕙𝕖 ℕ𝕠 ℕ𝕒𝕞𝕖 𝔹𝕣𝕒𝕟𝕕 (@the_noname_brand)

Εσύ κάνεις και τις φωτογραφήσεις για τα προϊόντα;

Το “The No Name Brand” θα χαρακτηριζότανε “one woman show”. Από την εύρεση και επιλογή υλικών, τη δημιουργία δειγμάτων καθώς και την κοπή, το ράψιμο μέχρι και τη φωτογράφηση, όλα περνάνε από τα δικά μου χέρια. Επίσης η εξυπηρέτηση πελατών τόσο με μηνύματα όσο και με την παράδοση είναι κάτι που επίσης αναλαμβάνω η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία;

Η φωτογράφηση για εμένα είναι η πιο ωραία και εύκολή διαδικασία καθώς από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το να κάνω styling είτε σε εμένα είτε σε άλλους ήταν η αγαπημένη μου διαδικασία. Συνήθως, μια φωτογράφηση για 5 πχ προϊόντα θα μου πάρει 1 με 1,5 ώρα.

Εχεις αγαπημένους σχεδιαστές;

Σαφώς και έχω αγαπημένους σχεδιαστές οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης και κίνητρο για να συνεχίζω να δημιουργώ και να μη τα παρατάω. Επιγραμματικά μπορώ να αναφέρω τους: Elsa Schiaparelli, Coco Chanel και Maison Margiela.

Πόσο άμεσα τα social media μπορούν να κάνουν κάποιον σχεδιαστή να ξεχωρίσει;  Είναι εύκολο ή δύσκολο το online promotion;

Τα social media είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο προώθησης, παρουσίασης και πώλησης για όλες τις εταιρείες και ειδικά για τις νεοσύστατες. Με σωστό marketing, διαφήμιση και την συνεργασία με κάποιους δημιουργούς περιεχομένου τα αποτελέσματα είναι πολύ πάνω από ικανοποιητικά. Σίγουρα βέβαια, η υπερπληθώρα εταιρειών καθώς και η ταχύτατη εναλλαγή των εικόνων δυσκολεύουν την επιτυχία αλλά με προϊόντα που ξεχωρίζουν η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Θέλω κάποια στιγμή να δημιουργήσω ένα ατελιέ και στην συνέχεια ένα site. Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα 2 χρόνια αυτοί οι στόχοι μου θα έχουν υλοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 2779 / position2: 5549
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb