ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone: Τι κάνει το μηλαράκι στην πλάτη του κινητού σας; Αυτό το κόλπο θα σας ξετρελάνει

Τι μπορεί να κάνει το μηλαράκι για εσάς;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
iPhone: Τι κάνει το μηλαράκι στην πλάτη του κινητού σας; Αυτό το κόλπο θα σας ξετρελάνει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το iPhone σας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κινητό τηλέφωνο.

Είναι το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, η κάμερα και ο δεύτερος εγκέφαλος σας – και μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με αυτό χρησιμοποιώντας αυτό το απλό κόλπο.

Το Κέντρο Ελέγχου του iPhone παρουσιάστηκε με το iOS 7 το 2013 και βρίσκεται υπό συνεχή αναβάθμιση για να κάνει την εμπειρία χρήστη αποτελεσματική και αποτελεσματική.

Τραβώντας προς τα κάτω το Κέντρο εντολών του iPhone σας από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, μπορείτε να κλειδώσετε τον προσανατολισμό του iPhone σας, να τραβήξετε προς τα πάνω την κάμερα ή να ενεργοποιήσετε τον φακό και πολλά άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Katarina Moguz, μια TikToker με 2,4 εκατομμύρια ακόλουθους, δημοσίευσε ένα βίντεο αποκαλύπτοντας ένα κρυφό hack που κάνει το Κέντρο Ελέγχου ακόμα πιο βελτιωμένο.

Κρατώντας πατημένο το εικονίδιο του ρολογιού, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα γρήγορο χρονόμετρο από ένα λεπτό έως δύο ώρες. Το πίσω μέρος του iPhone σχεδιάστηκε επίσης με γνώμονα τον χρήστη. Το εικονίδιο Apple στο πίσω μέρος του iPhone σας μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να λειτουργεί ως κουμπί που ανταποκρίνεται σε διπλό και τριπλό κλικ.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες υποστήριξης της Apple, η λειτουργία Back Tap λειτουργεί σε τηλέφωνα τόσο παλιά όσο το iPhone 8.

@katamogz #iphonetricks #iphonehacks #applehacks #appletricks #appletips #tech #techtok #learnfromme #tiktokcanada ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 245 / position2: 662
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb