ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το θεσπέσιο σπίτι της Rebel Wilson στο Σίδνεϊ

Θες να ζήσεις εκεί με το που το δεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το θεσπέσιο σπίτι της Rebel Wilson στο Σίδνεϊ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κωμικός Rebel Wilson έβγαλε στην αγορά το παραθαλάσσιο σπίτι της στο λιμάνι του Σίδνεϊ, ζητώντας περίπου 6,7 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Στο Instagram,η Wilson έγραψε: «Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το σπίτι, την τοποθεσία του, την ατμόσφαιρα του και με λυπεί που το βλέπω να πωλείται αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω για τα επόμενα χρόνια γιατί θα εργάζομαι στο εξωτερικό και θα προτιμούσα να το χαρεί κάποιος άλλος. Το αγαπημένο μου πράγμα είναι πιθανώς το ασανσέρ που έβαλα και σου δίνει θέα καθώς ανεβοκατεβαίνεις.

Είναι υπέροχο για έναν ιδιοκτήτη σκάφους με τη δική του προβλήτα. Ή μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε όλα τα σκάφη να περνούν κάθε μέρα - ειδικά το ηλιοβασίλεμα, είναι υπέροχο. Και όλοι οι γείτονες ξέρουν τι υπέροχο είναι να ζεις στο Σίδνεϊ».

Το νέο κτίριο, που μοιράζεται σε τρεις ορόφους, σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Paul O'Connor. Τρία υπνοδωμάτια, τρία ευρύχωρα μαρμάρινα μπάνια συν ένα δωμάτιο ομορφιάς, ένας ανελκυστήρας και μια υπέροχη κουζίνα με μάρμαρο είναι όλα τα χαρακτηριστικά του σπιτιού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε επίπεδο προσφέρει υπέροχη θέα στο λιμάνι. Έξω, υπάρχουν τεράστιες βεράντες και μπαλκόνι, μια πισίνα υπερχείλισης, και στο επίπεδο του νερού, μια εξωτερική κουζίνα με χώρο για τραπεζαρία. Στο εσωτερικό, η κουζίνα διαθέτει ψυγείο Sub Zero και μάρμαρο Arabesco. Το σαλόνι περιλαμβάνει τζάκι αερίου Jetmaster και τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τάσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 526 / position2: 1057
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb