ΜΟΔΑ

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα fashion trends για το 2022

Εμείς τα λατρέψαμε
Από το NEWSROOM
Αυτά είναι τα μεγαλύτερα fashion trends για το 2022
@ gigihadid / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να έχει μπει ήδη το 2022 αλλά δεν είναι νωρίς για να υποδεχτούμε τις νέες τάσεις της χρονιάς. Σίγουρα το προσωπικό στυλ είναι εκείνο που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε, αλλά οι στυλίστες έχουν ήδη δημοσιεύσει τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με τον στυλίστα των celebrities Jan-Michael Quammie και τους σχεδιαστές Duckie Confetti, Elle B. Mambetov και Davon Bean φέτος θα φορεθούν πολύ τα cardigans αλλά και ένα επίσημο-street style.

«Η μόδα πρέπει να είναι διασκεδαστική. Μην αισθάνεστε περιορισμένοι σε κανόνες, να φοράτε πάντα το στυλ σας με αυτοπεποίθηση», είχε δηλώσει η Confetti.

Καθημερινή πολυτέλεια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Ήρθε επιτέλους η ώρα να αρχίσετε να ασχολείστε με την εμφάνισή σας ξανά - και όπως απέδειξε η Cardi B όταν πήγε τον νεογέννητο γιο της, ντυμένη με Dior από την κορυφή μέχρι τα νύχια, δεν χρειάζεστε ειδική περίσταση για να το κάνετε.

«Η ραπτική έχει αρχίσει να είναι πιο προσιτή και φορέσιμη», είπε ο Quammie, ο οποίος είναι ο ηθοποιός του «Matrix Resurrections», Yahya Abdul-Mateen II.

Το ίδιο ισχύει και για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με τον σχεδιαστή του Elle B. Zhou Mambetov να επισημαίνει τα σχετικά απλά και κομψά στυλ που φορούσαν ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin στο Met Gala του 2021. Τα ολόμαυρα ρούχα τους (από τους Drew House και Saint Laurent, αντίστοιχα) ήταν must.

Ψεύτικη γούνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Μιλώντας για επαναπροσδιορισμένη πολυτέλεια, ο Confetti - τα σχέδια του οποίου έχουν φορεθεί από τις Beyoncé, Mary J. Blige και Mariah Carey- πιστεύει ότι η ψεύτικη γούνα θα διανθίσει το 2022. «Η ψεύτικη γούνα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με τα χρόνια και πολλές μάρκες τη χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά στα ρούχα τους», είπε.

Φαρδιά ρούχα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Δεν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα άνετα ρούχα σας; Μην φοβάστε: Ο σχεδιαστής του Fly Geenius Bean πιστεύει ότι «τα κομψά prints, τα χαλαρά και φαρδιά» θα είναι στην μόδα και φέτος.
Η τάση του 2022 επικεντρώνεται στα τζιν και τα μεγάλα σακάκια και τα τζάκετ «με έμφαση στην ουδετερότητα του φύλου», σύμφωνα με τη σχεδιάστρια.

Δερμάτινα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Πρόκειται για μια εμφάνιση που αγαπούν οι διασημότητες διαχρονικά. «Είτε είναι αληθινό είτε ψεύτικο, το δέρμα θα είναι πάντα στην μόδα», είπε ο Mambetov. «Είναι τόσο ευέλικτο και είναι ένα εξαιρετικό βασικό στοιχείο για να ολοκληρώσετε μια εμφάνιση. Είναι πλούσιο και διαχρονικό».

Πλεκτές Ζακέτες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Για αυτό το trend πρέπει να ευχαριστήσουμε την Taylor Swift. «Οι ζακέτες είναι κάτι που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας για την άνοιξη και το καλοκαίρι», είπε ο Confetti, προσθέτοντας ότι το κλασικό πουλόβερ με κουμπιά μπροστά «προσθέτει εξαιρετικό στυλ στην εμφάνισή σας».

Πράσινο - Μωβ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι πιο απαλές αποχρώσεις του φασκόμηλου ήταν στη μόδα πέρυσι. Τώρα, σκεφτείτε πως επικραρεί το πιο έντονο πράσινο, το electric. Τόσο ο Confetti όσο και ο Bean περιμένουν ότι όλοι θα δούμε πράσινο το 2022. Από την άλλη, οι Mambetov και Quammie κλίνουν προς πιο απαλές παστέλ αποχρώσεις για το 2022. «Λατρεύω πραγματικά τη λιλά και τη λεβάντα», έχει αναφέρει η Mambetov.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 444 / position2: 3022
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb