TRUE STORIES

Το απόλυτο Extra Barbie Car: Είναι καλύτερο από ότι το περιμέναμε και το θέλουμε τώρα

Ο καπιταλισμός και το glitter ήταν οι μεγάλοι νικητές της ετήσιας Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες

Το απόλυτο Extra Barbie Car: Είναι καλύτερο από ότι το περιμέναμε και το θέλουμε τώρα
Rachel Kraus / Mashable

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (Auto Show) ήταν γεμάτη από δεκάδες φουτουριστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, για όλα τα γούστα. Στην έκθεση μπορείς να δεις από το πιο καινούργιο μοντέλο ενός αυτοκινήτου golf μέχρι και το αμάξι της... Barbie.

Σε εμάς το απόλυτο glitterατο κάμπριο ήταν αυτό που μας τράβηξε την προσοχή, το Barbie Car.

Το κάμπριο είναι τοποθετημένο σε ένα σημείο της αίθουσας, όπου το πάτωμα είναι βαμμένο με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και επικρατεί και το λογότυπο Barbie Extra.

Πρόκειται για ένα νεανικό κάμπριο με πόρτες σε σχήμα φτερών, ζάντες ουράνιου τόξου και αφράτα ροζ προσκέφαλα. Το χρώμα του είναι άσπρο ιριδίζον με αποχρώσεις ροζ και μπλε. Η «πινακίδα κυκλοφορίας» κάτω από μια χαριτωμένη αεροτομή γράφει «Barbie», ενώ οι προβολείς και τα φώτα φρένων έχουν σχήμα αστεριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το που το αντικρίζεις θέλεις να ξαναγίνεις 20 χρονών και να πάρεις την κολλητή για ψώνια και καφέ, μοστράροντάς το σε κάθε περαστικό. Και ξέρεις κάτι; Μπορείς.

Το κάμπριο της Barbie είναι ένα τροποποιημένο Fiat, άρα έχει όλες τις προδιαγραφές για να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Ωστόσο η Mattel δεν προτίθεται να φτιάξει δεύτερο Barbie car και δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει το ήδη υπάρχον σε καμία από όλες τις Barbie εκεί έξω.

Το εν λόγω αμάξι δημιουργήθηκε μόνο για λόγους διαφήμισης και marketing. Η εταιρεία αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να προωθήσει τις νέες Extra Barbie, εξού και το Extra Barbie Car.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 346 / position2: 932
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb