ENTERTAINMENT

Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου έχει εξωτική ομορφιά

Είναι και αυτή ηθοποιός και μάλιστα βραβευμένη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου έχει εξωτική ομορφιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ορόρα Μάριον Αρζόγλου είναι κι αυτή ηθοποιός

'Έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε ταινίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποσπώντας βραβεία στο Βέλγιο, τη γενέτειρά της.

Η μητέρα της Εστέλ Μαριόν, είναι μιγάδα με καταγωγή από τη Ρουάντα κι από το Βέλγιο και η Οράρα ήταν ο καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Αρζόγλου.

«Το γεγονός πως είσαι η κόρη του Αρζόγλου τελικά σου έχει ανοίξει ή σου έχει κλείσει πόρτες;» είχε ερωτηθεί σε παλιότερη συνένετευξή της.

«Δεν ξέρω αν μου έχει κλείσει πόρτες ούτε αν μου έχει ανοίξει, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. Ευτυχώς τον μπαμπά μου τον εκτιμούν πολύ στο χώρο. Στη συγκεκριμένη παράσταση πήρα το ρόλο μετά από κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης μας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί, ο Κωνσταντίνος έλεγε δυο τρία πράγματα για τις προηγούμενες δουλειές του καθενός μας. Όταν ήρθε η σειρά μου, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου». Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω “δεν είμαι μόνο αυτό”, αλλά ντράπηκα» ε/ιχε απαντήσει αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 208 / position2: 514
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb