Ένα κλασικό και βασικό κόλπο της Julia Child - Ο Brendan Walsh επίσης, ο πρύτανης της Σχολής Μαγειρικής στο Ινστιτούτο Μαγειρικής της Αμερικής, μοιράστηκε με το Today ότι η ομελέτα θέλει "υπομονή και σεβασμό"!
Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αυτά τα αυγά είναι τόσο διαφορετικά - παίρνουν όγκο από αυτή την απλή συμβουλή!
Η γαλλική ομελέτα ξεκινά με δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο, ακολουθούμενο από έξι κτυπημένα αυγά με γάλα, αλάτι και πιπέρι (σύμφωνα πάντα με το Cook's Illustrated).
Το κλειδί εδώ είναι να διατηρείτε το σκεύος σας σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνοντας αργά τα αυγά ενώ τα ανακατεύετε συνεχώς.
Καθώς χτυπάτε και ανασηκώνετε την ομελέτα σας από την επιφάνεια του τηγανιού ενώ μαγειρεύεται σε χαμηλή φωτιά, θα πρέπει να αρχίσει να στερεοποιείται μετά από περίπου 5 έως 10 λεπτά.
Για να τελειώσετε το πιάτο σας, βγάλτε το τηγάνι σχετικά νωρίς και συνεχίστε να ανασηκώνετε με τη σπάτουλα καθώς μαγειρεύουν περισσότερο. Προσθέστε μια σταγόνα νερό ή κρέμα και συμπληρώστε με πιπέρι και στη συνέχεια σερβίρετε αμέσως.