Μια πανεύκολη γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή από το Live Kitchen
Υλικά
200 γρ κουβερτούρα 55% κακάο
100 γρ νερό
120 γρ ινδοκάρυδο
Η συνταγή βγάζει 22 τεμάχια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε και σε ένα μπολ σπάμε σε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα με 55% κακάο. Σε ένα μπρίκι ή στον φούρνο μικροκυμάτων ζεσταίνουμε το νερό μέχρι να βράσει. Ρίχνουμε το βραστό νερό πάνω σε όλη την κουβερτούρα και το αφήνουμε 1 λεπτό. Μετά από 1 λεπτό ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει καλά η κουβερτούρα.
Αφού λιώσει προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί το μείγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει. Μόλις σφίξει με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε μια ποσότητα και αφού το κάνουμε μπαλίτσα το βούτάμε μέσα στο ινδοκάρυδο. Μπορούμε αν θέλουμε να τα βουτήξουμε μέσα σε καρύδι, κακάο, τρούφα ή όπου αλλού μας αρέσει.