STYLE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Pink Gifts: Το ωραιότερο γούρι κρεμαστό θα κάνει τη νέα χρονιά τυχερή

Χριστούγεννα με δώρα από το Pink.gr - κάθε εβδομάδα ένα νέο δώρο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Pink Gifts: Το ωραιότερο γούρι κρεμαστό θα κάνει τη νέα χρονιά τυχερή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

PINK.GR GIFTS - Χριστούγεννα με δώρα από το Pink.gr - κάθε εβδομάδα ένα νέο δώρο! 

On the 3d week of Christmas my true love gave to me...

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Pink.gr συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα!

Από τα ωραιότερα, αν όχι το ωραιότερο κρεμαστό που είδαμε φέτος, και το θέλουμε... για του χρόνου! Η μανία μας με τα κοσμήματα Lilly's Papillon είναι γνωστή εδώ και χρόνια! Γι'αυτό σε συνεργασία μαζί της διανύουμε την τρίτη μας εβδομάδα δώρων με κάτι πραγματικά μοναδικό! Έναν τυχερό άσσο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μικρός, λοιπόν, αυτός άσσος θα είναι το τυχερό μας χαρτί για το 2021. Ο άσσος που όλοι κρύβουμε στο μανίκι μας!

Τα βήματα είναι απλά!

Κάντο δικό σου και θα μας θυμηθείς - κάνοντας κλικ εδώ και ακολουθώντας τα βήματα στο Instagram! Η κλήρωση θα γίνει σε μία εβδομάδα και η νικήτρια θα ειδοποιηθει με προσωπικο μηνυμα και με κοινοποίηση στην Lilly's Papillon για να ετοιμάσει το δωράκι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Η ίδια μας λέει: "Από το καλοκαίρι του '20 είχα το δίλημμα αν θα πρέπει να ετοιμάσω το καθιερωμένο γούρι της νέας χρονιάς... Οι σκέψεις ήταν πολλές, και τι να κάνεις όταν η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά! Το συγκεκριμένο γούρι ήταν μια πρόκληση... Έπρεπε να είναι κάτι χαρούμενο, να σου φτιάχνει την διάθεση μόνο που το βλέπεις και το φοράς, αλλά να είναι και επίκαιρο. Μετά από πολλά... αποφάσισα ότι θα το σχεδίαζα και κατασκεύαζα με περισσότερη σκέψη και αγάπη από κάθε άλλη χρονιάΟι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλές, οι συζητήσεις με δικούς μου ανθρώπους ατελείωτες, τα προσχέδια και οι δοκιμές αρκετές. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το γούρι του 2021, μια χρονιάς που όλοι ελπιζουμε να είναι καλύτερη να ειμαστε υγιείς και κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 195 / position2: 636
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb