ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εύκολα, τέλεια, και με star quality μπράουνι! Η συνταγή της Katharine Hepburn δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στους The New York Times και ήρθε η ώρα να την κάνεις!
Υλικά
1/2 φλιτζάνι κακάο
1 βούτυρο
2 αυγα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι σπασμένα καρύδια ή πεκάν (και / ή τσιπ σοκολάτας)
1 κουτ. βανίλια
πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Βγάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε τα αυγά και τη βανίλια! Στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το κακάο και τα καρύδια και ανακατεύουμε. Βάζουμε λαδόκολα σε ένα ταψί και ρίχνουμε το μίγμα. Ψήνουμε μια μισή ώρα! Το αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε σε κομμάτια. Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το Pink.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το Pink.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness