ΜΑΛΛΙΑ

Το νέο χρώμα μαλλιών της Cara Delavigne είναι το απόλυτο gothic trend

Αν σου αρέσει αυτό το στιλ, τότε θα σου αρέσει και αυτή η απόχρωση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το νέο χρώμα μαλλιών της Cara Delavigne είναι το απόλυτο gothic trend

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαθέτει μια αξιοζήλευτη φυσική ομορφιά που φροντίζει να την αναδεικνύει πάντοτε μέσα από το στιλ της. Για αυτό και οι εμφανίσεις της δεν είναι ποτέ βαρετές. Είτε κυκλοφορεί με ένα απλό look είτε έχει προτιμήσει κάτι πιο extreme πάντοτε μας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία έκπληξη.

Η Cara Delevingne έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο fashion & beauty icon που δεν φοβάται να μεταμορφωθεί προκειμένου να αποτελέσει έμπνευση για όλες τις γυναίκες που τη θαυμάζουν και την παρακολουθούν.

Αυτό έκανε και στην τελευταία της συνάντηση με την celebrity hair stylist, Mara Roszak, η οποία αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο διάσημο μοντέλο και να της χαρίσει ένα μοναδικό hair look μέσα από το οποίο απογείωσε το gothic στιλ.

Η Mara Roszak δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram σχετική φωτογραφία στην οποία η Cara Delevingne ποζάρει με κατάμαυρα μαλλιά, που την κάνουν να μοιάζει απίστευτα με την Rooney Mara στο ρόλο της για την ταινία The Girl With the Dragon Tattoo. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Gothic άγγελος. Γυναίκα βγαλμένη από τα παραμύθια. Μπορεί να μεταμορφωθεί πραγματικά σε οτιδήποτε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gothic angel,🧚‍♂️fairy lady, babe all the way, this woman can truly transform into any and all. A pic here from a wig test, swipe to see end result🖤 This wig I colored using #BiolageColor natural plant based hair color. I find it to look more natural and soft but still vibrant plus no chemicals! #biolagepartner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις


Το νέο look της Cara είναι πολύ εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της 27χρονης σταρ δείχνουν φυσικά και λαμπερά, σίγουρα αποτελούν μια τολμηρή αλλαγή λίγο πριν τις φετινές γιορτές. όπως διευκρίνισε η celebrity hair stylist δεν πρόκειται για τα δικά της μαλλιά που έχουν βαφτεί, αντιθέτως η Cara φοράει περούκα για το χρώμα της οποία χρησιμοποιήθηκαν plant based βαφές και το look δημιουργήθηκε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης.

Παρόλα αυτά, να σου θυμίσω ότι στο παρελθόν την έχουμε δει να υιοθετεί σχεδόν τα πάντα: pixie κούρεμα σε λευκό του πάγου, μακριά καστανόξανθα μαλλιά, πλατινέ κοντό καρέ, ενώ δεν έχει διστάσει ακόμα και να ξυρίσει τα μαλλιά της, κάτι που θεώρησε τρομερά απελευθερωτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 507 / position2: 4256
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb