THINK

Η ομιλία της Reese Witherspoon που είναι viral εδώ και 4 χρόνια

Στα βραβεία GLAMOUR του 2015
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ομιλία της Reese Witherspoon που είναι viral εδώ και 4 χρόνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα βραβεία GLAMOUR του 2015, η Goldie Hawn παρουσίασε την Reese Witherspoon δίνοντάς της το βραβείο Hollywood Hero award για το έργο της να προάγει και να προωθήσει τη θέση των γυναικών στο σινεμά. Η ομιλία της σούπερ σταρ ήταν τόσο εμπνευσμένη και δυνατή που θα θελήσετε να τη δείτε πάνω από μια φορά και για αυτό το λόγο είναι viral εδώ και 4 χρόνια.

"Ειλικρινά, ξέρετε κάποια γυναίκα σε οποιαδήποτε κατάσταση κρίσης που δεν έχει καμία απολύτως ιδέα τι να κάνει;"

"Aν παρακολουθήστε οποιαδήποτε ταινία θα ακούσετε αυτή τη φράση να βγαίνει από το στόμα μιας γυναίκας:  "Τι κάνουμε τώρα ;!" Μου αρέσει να θέτω ερωτήσεις, αλλά αυτή η ερώτηση είναι το χειρότερό μου.

Φοβόμουν να διαβάσω σενάρια που δεν είχαν γυναίκες σεναριογράφους  γιατί αναπόφευκτα έφτανα σε εκείνο το σημείο... όπου η κοπέλα γυρίζει στον άντρα και λέει: "Τι κάνουμε τώρα ;!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειλικρινά, ξέρετε κάποια γυναίκα σε οποιαδήποτε κατάσταση κρίσης που δεν έχει καμία απολύτως ιδέα τι να κάνει;

Θέλω να πω, δεν λένε στους ανθρώπους σε κρίση, ακόμα και στα παιδιά, "Αν έχετε πρόβλημα, μιλήστε σε μια γυναίκα"; Είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι μια γυναίκα δεν θα ξέρει τι να κάνει! 

'Εκανα πολλές φορές αυτή τη συζήτηση και μου έλεγαν: "Αυτό είναι φρικτό!". Και έπειτα άλλαζαν το θέμα και συνέχιζαν το δείπνο τους... και συνέχιζαν τη ζωή τους. Εγώ όμως δεν μπορούσα να αλλάξω θέμα!

Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια πολιτισμική κρίση σε κάθε τομέα. Σε κάθε βιομηχανία, οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται και πληρώνονται λιγότερο από τους άντρες ενώ έχουν ηγετικές θέσεις".

Δείτε το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 504 / position2: 894
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb