ENTERTAINMENT

Οι 5 πιο σeξι γυναικείοι χαρακτήρες κόμιξ

Που είδαμε και στο σινεμά
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Οι 5 πιο σeξι γυναικείοι χαρακτήρες κόμιξ
@vanityfair.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φανατικοί των κομιξ, σίγουρα θα είχαν φαντασιώσεις με σeξι ηρωίδες όσο διάβαζαν τις ιστορίες τους. Πολλές από αυτές άλλωστε είχαν σχεδιαστεί με κάπως... αποκαλυπτικές ενδυμασίες. Η μεταφορά στον κινηματογράφο ίσως βοήθησε να γίνουν ακόμα πιο σeξι, πράγμα που οφείλεται βέβαια και στις ηθοποιούς που τις ενσάρκωσαν. Οι παρακάτω 5 γυναίκες super heroes είναι οι πιο σeξι που έχουμε δει και στην μεγάλη οθόνη...

Wonder Woman

Ανέκαθεν ήταν μια από τους πιο σeξι χαρακτήρες της DC. Όταν όμως η Gal Gadot επιλέχθηκε για τον ρόλο, έγινε ακόμα πιο σeξι, στις φαντασιώσεις των φανατικών της φίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Elektra

Δύσκολα θα βρεις μια ηρωίδα τόσο ενδιαφέρουσα και τόσο σeξι όσο η Elektra της Marvel. H Jennifer Garner ήταν αν μη τι άλλο καλή επιλογή.

Catwoman

Όταν ακούμε Catwoman, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στη Halle Berry, αν και η Anne Hathaway δεν πάει πίσω. Φυσικά η Catwoman είναι από μόνη της μια φαντασίωση ανάμεσα στους φίλους των κόμιξ.

Harley Quinn

DC ξανά. Και εδώ πάμε στο άλλο στρατόπεδο. Των «κακών» παιδιών. Η Margot Robbie δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή, μιας ηρωίδας που δεν έκανε ποτέ τίποτα άλλο παρά να προκαλεί.

Psylocke

H Psylocke είναι ίσως η πιο σeξι των «X-Men». Δεν είναι μόνο η εμφάνισή της αλλά και η δύναμη της που μας εξιτάρει. Και δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από την Olivia Munn γι’ αυτόν τον ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 415 / position2: 624
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb